lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Škratek89 Drage moje,hvala za vso podporo in spodbudne besede... ❤️ Trenutki, ki jih preživljava, so najhujši v najinem življenju. Takšne bolečine ne privoščim nikomur. Čudim se, kako lahko človek vse to sploh prenese..Najtežje je, ko začutim brcike v trebuščku, včasih se mi zdi kot bi mi hotela sporočiti " Mamica, ne bodi žalostna, z mano je vse vredu. " Težko mi je, ko vidim mojega dragega kako trpi. Nikoli prej ga nisem videla jokati, tokrat sva skupaj pretočila že ogromno solz. Vse skupaj se mi ni zdi neresnično, kot nekakšna iluzija. Tako zelo sva se veselila tega otročka in skupaj z nama vsi najbližji. Ne morem si predstavljati, da bo vsega tega enkrat konec, da ne bom več čutila njenih brc, da je ne bom nikoli mogla podojiti, da ji nikoli ne bom mogla obleči najlepših cunjic, ki so že pripravljene samo zanjo, da.... 😰Upanje in pogum za naprej ni daje samo najina ljubezen. Mogoče katera izmed vas pozna kakšno mamico, ki je bila v podobni situaciji? Iz srca vam želim vse dobro, da boste v maju v svojem naročju pestovale zdrave sončke.. ❤️ Škratek, zal je angelskih mamic ogromno, vendar se o tem zelo malo govori. Gudi midva sva angelska starša. Tudi midva sva bila postavljena pred podobno preizkusnjo. Ce imas fb ti priporocam, da se pridruzis skupini angelske mamice. Mdni je zelo pomagalo, saj sem vedela, da nisem sama. In druge mamice so mi dajale upanje za naprej. Bom mislila nate, moji Lari za mavrico pa sporocila, da kmalu pride nov angelcek. Velik, velik objem.