PozitivnaEnergija
|
ne Evkaliptus, to špikanje ki ga ti opisuješ je normalno, to se razteza maternica, in je običajno da te sm pa ke pošpika, to jaz zdaj čutim, in v prejšnji uspešni nosečnosti sem čutila. Tudi včasih ko dolgo sedim in vstanem me špikne. Tisto ko je bilo pa pri ss, pa bi pomoje lahko zamešal samo z izvenmaternično nosečnostjo, kar pri tebi ni, ker ti je že potrdila nosečnost v maternici - in tisti krči so res intenzivni, boleči zelo, in tudi krvavitev je močna kot prvi dan menstruacije. Ampak začne se, vsak pri meni se je s krči, da sem vedela da nekaj ne bo vredu - sicer jaz sem pričakovala ss, ker sem bila en dan prej na urgenci in je na uz videla da se bo maternica začela čistit, ker ni več vidla ploda, in tudi utripa ni bilo, tako da me je vbistvu pripravila na to da je nažalost ta nosečnost takorekoč zaključena. Sem pa par dni pred obiskom urgence bila že pri svojem g, in takrat sem imela par dni rjav izcedek, močen...in je reku, da plod vidi v maternici, kej več pa ne more rečt, ker je bilo to v 7 tednu. Da če bi me močno bolelo ali bi močno krvavela morem priti nazaj ali na urgenco, no ker so se krči začeli par dni kasneje zvečer sem šla na urgenco. Upam da nikli več ne doživim tega občutka nemoči, ko reeees nič ni odvisno od tebe. Drugače pa jaz imam kar srečo ne kadit in tudi sicer redko kaj popijem...:) tako da zaenkrat komot prikrivam, že poleti sem ko zanalašč bila 0% brezalkoholne radlerje, ker sem dostkrat šofer, tako da razen tega da sem ekstra utrujena proti večeru nimam nekih težav večjih, sem pa ke me prebava izda, pri običajnem kosilu naprimer. To je edina stvar k je moj malo sumničav kaj se dogaja, ampak mislim da mu je nosečnost zadnja stvar na katero bi pomislil, ker sva bila skos zaščitena Bo kar šok ko mu bom povedala, upam da hitro k sebi pride ;)
|