|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2021
8.10.2020 9:24:53   
evkaliptus
Upam, da ti bo kmalu bolje. Kakega pametnega nasveta pa nimam za križ 😕

(odgovor članu Sun89)
Neposredna povezava do sporočila: 301
8.10.2020 11:20:09   
Sun89

Hvala. Sej to je itak pomoje že mal iz preteklosti, pol pa še dvigovanje otroka in nosečnost nimaš kej. Počivanje če lahko 😄
IZVIRNO SPOROČILO: evkaliptus

Upam, da ti bo kmalu bolje. Kakega pametnega nasveta pa nimam za križ 😕

(odgovor članu evkaliptus)
Neposredna povezava do sporočila: 302
8.10.2020 11:32:52   
Kamničanka1
Sun, dvigovanje tako težkega otroka je v nosečnosti res "prepovedano". Tudi takoj po porodu. Si predstavljam, da mora bit težko otroku razložit, da mami ne sme več dvigovati, ampak za tvoje zdravje se gre. Sem delala v porodnišnici in sem veliko takih primerov videla. 

Obstajajo "pomoči" kot so kinesiotape, medenični pas in seveda ustrezna telovadba,ki lahko pomagajo pri teh bolečinah, ampak največ odtehta pravilno vstajanje iz postelje/tal in izogibanje dvigovanja (še posebej v kombinaciji z rotacijo trupa). 
Upam, da pomagajo informacije. Držim pesti, da bolečina hitro mine. ☀️☺️

(odgovor članu Sun89)
Neposredna povezava do sporočila: 303
8.10.2020 12:34:53   
PozitivnaEnergija
Ja Sun se strinjam, težko boš sicer dopovedala, in ker si tudi še na porodniški, si verjetno veliko sama z otročkom. Jaz vem da tudi po porodu nisem smela svoje novorojenčice nosit par tednov, pa je imela 4,5kg, tako da ja 10 kg je kar breme za nosečnico. Pomaga tudi pravilno vstajanje s tal naprimer, to so nas učili na šoli za starše, ko si na tleh greš na kolena, in najprej stopiš na eno nogo, potem se z rokami opreš na koleno te noge in šele nato vstaneš, se res razbremeni hrbet s tem (upam da sem razumljivo napisala). Pa vstajanje s postelje preko boka, sploh če je nižja postelja. Drži se in čuvaj svoj hrbet.

(odgovor članu Kamničanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 304
8.10.2020 15:15:35   
Sun89
Ja težko je rees.sploh k še noben ne ve,... Sej jo manj ampak še zmeraj dost. Glede nato da je telo navajenoo od prej, pa ni tko nevem prepovedano, ampak ja merkat se je treba, sej pol razmišljam kaj pa une k majo po dva tri, pa noseče, Ane,,,, sm z en govorila k je v isti situaciji k jaz pa je rekla, oz še prej zanosila, ma pa isijas, je rekla samo pravilno dvigovanje, druge ni.......

Jaz sam upam da z plodom vse ok al zarodek nevem kako se reče v 7tednu, in da srček bije♥️♥️

(odgovor članu PozitivnaEnergija)
Neposredna povezava do sporočila: 305
9.10.2020 16:22:52   
Anonimen
Ojla, punce. Jaz sem sicer šele na začetku N (6t), vendar me vseeno zanima: ali so kateri noro pasali navadni jogurti in kisla smetana? Slabost mi edino to dvoje umiri, bruham pa ne. Pocutje je pa ok, razen utrujenosti.

(odgovor članu Sun89)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
9.10.2020 19:28:09   
evkaliptus
Sun kdaj imaš pregled? Sigurno bo vse ok❤️

Anonimna, meni kefir in jogurt pašejo bolj kot sicer, tako da očitno je nekaj na tem 😉  kefir običajno spijem pred spanjem, ker mi je sicer ponoči slabo, če imam čisto prazen želodec. 

Včeraj sem zares dojela, da je res otroček v meni 🙈 prej je bil pač fižolček 😊 sedaj ga je pa na UZ zbudila in je začel mahati z rokicami in se premikal sem in tja.. skratka res lepi občutki😍

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 307
9.10.2020 20:09:34   
Sun89

Oooo ful lepo, ❤️ najlepši občutek ko veš da pod tvojem srckom bije še eno srce. 
V ponedeljek imam pregled, prestavil iz 20. 10 na 12.10. uglavnem še to manjka da zdravstvo zaprejo pol pa kako bomo spet hodile na preglede........... 

Sun kdaj imaš pregled? Sigurno bo vse ok❤️

Anonimna, meni kefir in jogurt pašejo bolj kot sicer, tako da očitno je nekaj na tem 😉  kefir običajno spijem pred spanjem, ker mi je sicer ponoči slabo, če imam čisto prazen želodec. 

Včeraj sem zares dojela, da je res otroček v meni 🙈 prej je bil pač fižolček 😊 sedaj ga je pa na UZ zbudila in je začel mahati z rokicami in se premikal sem in tja.. skratka res lepi občutki😍

Neposredna povezava do sporočila: 308
9.10.2020 20:14:45   
evkaliptus
Super, da imaš že prej 😉
Joj jaz tudi upam, da ne bodo zapirali.. čeprav glede na moje težave, mi ne bo zmanjšala število pregledov... zdaj jih imam zaenkrat še vedno na 14 dni... me pa skrbi, da mi ukinejo spremstvo na nuhalni, ker je najin prvi otrok in bi res rada, da je mož zraven. Sploh sedaj, ko sem videla kako lepo je vidit premikajočega otročka, bi bilo lepo, da še on to doživi. No sicer bo pač moral zadoščati posnetek... ampak je neumno, da partnerja ne bi pustili zraven, navsezadnje gre za isto gospodinjstvo, torej ali sva oba zdrava ali pa ne. 🙄

(odgovor članu Sun89)
Neposredna povezava do sporočila: 309
9.10.2020 20:27:23   
Sun89

Ja sam res, pomoje se gre bolj za une kao, manj jih je v prostoru pa to. Sej boš vidla kako bo.... Vse bo tako kakor mora biti. Ej moj je bil ful vesel k je šel z mano, še prej je dam prišel s službe da sva šla skupaj, v prvi 🤰🏿, jao keri občutki res... ❤️❤️. Je pa res da že zdele vidim prva nosečnost drugi občutki kakor pri drugi 🤰🏿.... Skrbi te pa itak za oba neglede nato da je šele začetek, 😊🥰🥰🥰🥰Križ je pa boljše, ful boljše 😎😎

Super, da imaš že prej 😉
Joj jaz tudi upam, da ne bodo zapirali.. čeprav glede na moje težave, mi ne bo zmanjšala število pregledov... zdaj jih imam zaenkrat še vedno na 14 dni... me pa skrbi, da mi ukinejo spremstvo na nuhalni, ker je najin prvi otrok in bi res rada, da je mož zraven. Sploh sedaj, ko sem videla kako lepo je vidit premikajočega otročka, bi bilo lepo, da še on to doživi. No sicer bo pač moral zadoščati posnetek... ampak je neumno, da partnerja ne bi pustili zraven, navsezadnje gre za isto gospodinjstvo, torej ali sva oba zdrava ali pa ne. 🙄

Neposredna povezava do sporočila: 310
9.10.2020 20:29:49   
evkaliptus
Ja, saj veš prvič je vedno vse bolj razburljivo, ker je novo, neznano... 😊 bomo videli kakšni ukrepi nas čakajo, kar bo pač bo 🤷‍♀️

Sem vesela, da je križ ok👏 

(odgovor članu Sun89)
Neposredna povezava do sporočila: 311
12.10.2020 13:19:04   
Sun89
Ojla. Uganite kje sedim... V zdju pred sobo od ginekologinje.... No da vidim kako in kaj kaže.

In še nekaj pol slišim kako en otrk joka, dohtrca pa reče mamici ne boste nejga testirali ampak mene, njega so baje že trikrat :( prav slabe volje sem k to poslušam..... 

Neposredna povezava do sporočila: 312
12.10.2020 13:42:33   
Kamničanka1
UuSun držim pesti 🤞 jaz pa pridem čez nekaj ur ☺️🤞
Ojoj. Pri pediatru to?

(odgovor članu Sun89)
Neposredna povezava do sporočila: 313
12.10.2020 13:52:17   
evkaliptus
Bogi otroci..

Javita se kako bo 😉 

Neposredna povezava do sporočila: 314
12.10.2020 15:27:23   
Sun89

No srcek bije, pdp imam pa 2.6. Tko da grem oz se pridružim k junijkam hhihi 😄😄 pa kle tud ostanem heheAja maš tud danes dej nehi, mogoče se pa kdaj srečava. :) 🐞 🥰 
IZVIRNO SPOROČILO: Kamničanka1

UuSun držim pesti 🤞 jaz pa pridem čez nekaj ur ☺️🤞
Ojoj. Pri pediatru to?

Neposredna povezava do sporočila: 315
12.10.2020 17:04:54   
evkaliptus
Ooo lepooo💜 No, kar ostani, saj si blizu majčicam 😃

(odgovor članu Sun89)
Neposredna povezava do sporočila: 316
12.10.2020 19:24:52   
Sun89

Ja sam res nikol se neve bi mogoče bo pa maja hehe 

Ooo lepooo💜 No, kar ostani, saj si blizu majčicam 😃

Neposredna povezava do sporočila: 317
12.10.2020 21:00:39   
Kamničanka1
Oo Sun junij luštno ☀️

Moj pregled je šel tudi super, vse bp, srček bije ❤️Pdp ostaja isti kot je napovedala aplikacija, 18.5. 😁
Komaj čakam na nuhalno 😁 zdej bo skos tako ane? Pričakaš en pregled, si pomirjen 1 dan, nato pa že odštevaš do naslednjega pregleda hehe

(odgovor članu Sun89)
Neposredna povezava do sporočila: 318
12.10.2020 21:09:55   
evkaliptus
Kamničanka, super💜💕 si že naročena na nuhalno? Jaz jo imam čez dober teden... in ja, tako je, en pregled mimo in že čakam drugega 😄 no nuhalne se seveda še ekstra veselim, hkrati se malo bojim, da bi bili slabi rezultati, ampak to skušam odmisliti in mislim na pozitivne plati. Veselim se tudi morebitnega razkritja spola, čeprav vem, da ni ravno natančno na nuhalni pa vseeno... 😊

Neposredna povezava do sporočila: 319
12.10.2020 21:28:02   
Kamničanka1
Uu že čez en teden? Juhuu Kaj pa za ostale teste, sta se kej pogovarjali z ginekologinjo?
3.11. imam nuhalno. A spol se že tam lahko izve? 😍 

Neposredna povezava do sporočila: 320
12.10.2020 21:37:12   
evkaliptus
Glede spola piše tole:
 Določanje spola v prvem trimesečju ni popolnoma zanesljivo. Zdravnik ob ustrezno kvalitetnem ultrazvočnem aparatu in znanju lahko napove spol, ki je približno 90 odstotno zanesljiv. Vendar mora plod ležati v idealni legi, med nogicama se ne sme nahajati popkovnica, ki je velikokrat prav tam, kjer se boči iz trupa majceno spolovilo. Tudi telesna teža nosečnice včasih vpliva na to, da ne moremo določiti spola, kajti pri pregledu preko trebuha je takrat vidljivost slabša. Po mojih izkušnjah želi vedeti spol zgodaj v nosečnosti približno polovica parov oziroma nosečnic. Spol dokončno napovemo ali potrdimo v drugem trimesečju nosečnosti, ko izvedemo ultrazvočni morfološki pregled ploda.”
Ni zanesljivo, ampak jaz upam, da se bo vseeno zadosti videlo za vsaj tako napoved 😊

Kri bom dala za DHT v vsakem primeru, za Nifty se bova odločala pa glede na rezultate nuhalne. 

Neposredna povezava do sporočila: 321
12.10.2020 21:43:56   
Kamničanka1
Juuj tudi jaz komaj čakam, da izvem 😁Kaj pa misliš/upaš da je? 👶

Za dha sem že danes dala kri, rezultate pa bomo z nuhalno združili in isto kot ti ocenili potrebo po ostalih testih. 

Neposredna povezava do sporočila: 322
12.10.2020 21:50:24   
evkaliptus
Aha, no fino 👍

A veš, da se večkrat vprašam kaj si bolj želim, pa si še nisem odgovorila 😄 nekako ga pa ves čas naslavljam z “on” tako, da morda mi občutek pravi, da je fantek💙 po drugi strani, se mi pa zdi, da sem bolj za punčkaste stvari💜😃 No, res me prav zanima in že za teh 90% bom vesela, ravno toliko da je za nek občutek 😊

Neposredna povezava do sporočila: 323
12.10.2020 21:51:05   
evkaliptus
Aja, kaj pa ti misliš glede spola?😃

Neposredna povezava do sporočila: 324
12.10.2020 21:56:22   
Kamničanka1
Hehe 

Tudi jaz sem bolj za punčkaste zadeve, ampak imamo v družini trenutno same nosečke s puncami in zato je sestra prepričana, da bo fant 💙 😁 bom pa itak najbolj srečna v obeh primerih 💙💜 sam, da bo zdrav/a

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?