ana25 -> RE: izcedek rjav 5 dni pred m. (6.10.2005 7:29:33)
|
Živjo Taja, kot dogovorjeno ti pišem, saj sem imela včeraj pregled pri moji g. In naj ti povem, da me je popolnoma pomirila, saj mi je naredila UZ in videla, da je maternica zelo lepa, da nimam PCO sindroma, saj naj bi bili pri tej hujši oblili PCO, jajčniki povečani in zelo cistasti - moji pa zgledajo le da imajo kakih 5-10 cist in so normalno veliki, tako da je to bolj majhna ovira pti zanositvi - malo bolj redke ovulacije - vendar so!! Glede izcedkov pa je rekla, da smo ljudje različni, in da je to čisto ok. No vsaj krbi me ne, saj je rekla, da do decembra klomifene in pridno čim večkrat sploh v času ovulacije [sm=sloncek.gif]NUJNO VSAK DAN, tako je svetovala. Rekla je še, da naj zares bom pozorna na znake plodnosti in naj Januarja - seveda če ne bom že [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] pokličem, da potem naredijo slikanje prehodnosti jajčnikov in spermiogram. No tako jaz sem super vesela z vsemi temi informacijami, sedaj komaj čakam na tretji dan M, da začnemo klomifene jesti. No pa še to sem vprašala, kdaj naj v mojem primeru štejem prvi dan M in ej rekla, prvi dan ko je vidna sveža kri - se pravi rjav ali umazan izcedek ne šteje za prvi dan M. Lepo se imej in še kaj napiši, Ana
|
|
|
|