Srečka138 -> RE: MARČEVKE 2021 (14.8.2020 19:55:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lizika90 Evo se javljam. Danes sem dobila neljubi klic od sestre z ginekologije. Imam povišan sladkor ravno na meji, ampak me po protokolu morajo poslat naprej.[sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif] V ponedeljek se moram naročit, ker sem danes klicala pa se seveda ni nihče javil v določenih urah. Dot. Dobrodošla med nami :) I did it again super da je pregled za tabo, da si lahko malo pomirjena[sm=smiley1.gif] Srečka lepo da se ti trebušček že pozna, jaz pri sebi že komaj čakam da se mi bo lepo zaokrožil. Sicer sem malo bolj močne postave tako da bo še malo trajalo. Joj srečka upam da se ti sluz umiri, počivaj počivaj. Sicer je meni zadnjič ginekologinja omenila da se v teh tednih zna pojaviti izcedek, če se nekaj odlušči a kaj že. Tako da je rekla da če ni res krvavo naj nič ne skrbim. Samo pri meni zaenkrat ni nič, res pa da zelo veliko počivam, se moram kar malo brcnit v rit, da bom več migala. Ampak, če je pa tako vroče ali pa je dež Vse bo dobro. ❤ 2x ali 3x na dan si bos morala merit sladkor, sledit neki dieti. Boljse za tvojega otroka, da je tako. Drugace pa to ni nic takega, se clovek navadi. Mene bodo tudi mogoce poslali na dieto, ker imamo v druzini sladkorno... ce zdaj nisem "padla" testa, ga bom pa kasneje na glukoznem testu. Mislim da tudi meni ne uide dieta...
|
|
|
|