Lizika90 -> RE: MARČEVKE 2021 (25.7.2020 9:08:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srečka138 IZVIRNO SPOROČILO: Lizika90 Pozdravljena! Zaenkrat se je izcedek umiril, špikanje pa kar ostaja občasno. Sicer imam pregled pri svoji ginekologinji čez 2tedna. Pri meni je kar vsak dan boj s toliko čustvi in strahu. Ampak moram biti pozitivna. Saj sva se 3leta trudila za mali čudež brez uspeha. Pri meni je enako. Razlika je edino to da sem imela na zacetku leta spontani splav v 11. Tednu, ampak se je vde skupaj zacelo cisto drugace. Tam je bila dejansko kri, do prvega pregleda pa sem bila zaradi tega na urgenci 4x. In reeees ne zelim, oz. si ne upam pomislit na to da bi se mi enako koncalo. Res zelim to nosecnost dokoncat, da imam vsaj enega zdravega in zivega otroka poleg sebe. Za spikanje in krce ponavadi pomaga magnezij. Poskusi. Meni je v prejsni N ful pomagalo. Sem pa kupila sumece tablete kar v sparu, je najceneje, v lekarni so malenkost drazje. Včeraj zvečer sem spet opazila rjavkast roza izcedek - sluz, ko sem si ravno vstavila zadnjo tableto progesterona. Zjutraj je bilo spet čisto malo na dnevnem vložku. Zaenkrat me še tolaži to, da je zdravnica rekla, da naj ne bi bili ti izcedki nič posebnega. Hvala za nasvet za magnezij, bom poskusila. Žal mi je za tvojo pikico[sm=smiley19.gif] in močno držim pesti, da bo tokrat vse kakor mora biti in rodiš zdravega otročka. [sm=zz_inlove.gif] Tega skozi kar si šla si sploh ne upam predstavljati. Ker sem že sama šla čez toliko razočaranj iz meseca v mesec in iz leta v leto. Dala sva skozi 1postopek umetne oploditve, ki je bil porazen, kjer nisem pridelala nobene celice. V drugem postopku sem po 1mesecu inekcij, hormonov pridelala 2celici a se žal ena ni razvijala in so samo eno zamrznili zaradi takratne korone niso delali svežih prenosov. Tako da sem v sredini Junija v varstvo dobila mojo edino pikico, Sicer nekateri pravijo, da so zamrznjeni zarodki večji borci. Upam na najboljše. [sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|