Anonimna294 -> RE: || pricakujemo julija (13.7.2020 17:29:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: JackieO A si kej vodis evidenco s koledarcki kdaj naj bi imela O in M? Js imam zdej 2 aplikaciji (eno imam ze vec let, da sem lahko planirala M itd.) v katere vpisujem M in mi zračunata plodne dneve v razmaku enega dneva. Sicer nevem koliko se je za zanasat na to, ampak recimo po simptomih bi lahko precej drzalo. Sem pa zadnjic govorila s kolegico in z njenim 1x nista uporabla zascite, ker je bilo to tik po koncu menze in je se mela malo rjavega izcedka in je bila ziher, da se ne more zanosit pa je. 🤨 Skratka, ko se zacnes poglabljat v to, rata znanstvena fantastika. 😁 Jaa, redno si vodim v aplikaciji. In sem imela vedno vse znake O na isti dan kot je bilo v aplikaciji. Tako da pri meni je bilo res tocno in predvidevam da je tud zato takoj ratalo ker sem to spremljala. Po splavu sem dobila na 41. dan M in zdaj ne vem kako dolg bo tale ciklus, torej 2. po splavu. Predvsem zaradi tega sem vzela zdaj ovulacijske teste, ker nimam pojma kdaj bo. Aplikacija mi sicer racuna povprecje in kaze da je danes dan O. Ampak niti sledu o sluzi. Pa sem jo npr. po splavu pa imela in tudi v slabih 14 dneh potem dobila M. Tako kot vedno. Sva pa tudi enkrat takoj, mislim da dva dni po M, pa sem imela naslednji dan kar dosti sluzi, ampak predvidevam da pac zaradi odnosa.... Ne vem vec. Ocitno v drugo pa le ne bo tako enostavno.
|
|
|
|