Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pricakujemo julija 6.8.2020 14:15:13
|
|
|
|
Sneezka
|
Beba92 ti kar naredi test😀 držim pesti da je pozitivno 😀 Midva pa sva na dopustu..ovulacija je bila..zdaj pa čakaaaanje😀
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 6.8.2020 14:26:32
|
|
|
|
beba92
|
Dopust dobro dene 😁😁 Ga bom jutri naredila ...se bojim da bom.spet razocarana
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 6.8.2020 16:14:19
|
|
|
|
Anonimna294
|
Jaz pa zakljucujem z dopustom in v ponedeljek nazaj v sluzbo. Bo vsaj hitro minilo do O in potem do M. Sem pa konec M tako da veselo na delo😂. Beba92 ti pa cimprej sporoci kaj bo pokazal test 😀😀
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 7.8.2020 9:33:41
|
|
|
|
JackieO
|
Beba si naredila test? 😏Pri meni se je zacelo odstevanje, se en teden do M. Seveda jo morem dobiti 1 dan preden greva na dopust, normalno. 😤😤😤
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 7.8.2020 11:28:47
|
|
|
|
beba92
|
Drim pesti da je nebo 😁 nism delala, neupam 😁😁
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 7.8.2020 11:55:00
|
|
|
|
JackieO
|
Vem, raje zivis v nevednosti kot da si potem razocaran. 😌
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 7.8.2020 12:01:34
|
|
|
|
beba92
|
Vseeno se mislim (ceprav si ne zelim), da bo M prisla... 😊😁 in ja ce bo prisla bo prisla prvi dan dopusta na morju😠
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 7.8.2020 15:02:55
|
|
|
|
JackieO
|
Potem sva na istem, samo da greva midva v hribe. Res super 🤨 😤😤
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 9.8.2020 21:54:43
|
|
|
|
Anonimna294
|
Oooj punce, kako ste? Kaj novega? Jaz zacnem jutri z O testi, pa da vidimo kdaj bo ta mesec pozitivno... Beba92 si naredila test? 😀
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 10.8.2020 6:46:55
|
|
|
|
beba92
|
Ne nisem ga delala, sem prej dobila M... Itak, tik pred dopustom je prisla 😁
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 10.8.2020 10:51:49
|
|
|
|
Anonimna294
|
IZVIRNO SPOROČILO: beba92 Ne nisem ga delala, sem prej dobila M... Itak, tik pred dopustom je prisla 😁 Ah škoda no 🙄. Upam, da se kmalu konča.
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 10.8.2020 12:23:12
|
|
|
|
JackieO
|
Zivjo punce! Evo js odstevam do M, se 4 dni. Sem mela ze vceraj take krce, da ni vec upanja. Kot ponavadi 5 dni prej. 😤😤😤 Se pravi, cakam M, potem pa veselo v nov krog. 😞 Beba bomo imele vec srece v naslednjem krogu. 💪💪💪
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 10.8.2020 21:55:16
|
|
|
|
Anonimna294
|
IZVIRNO SPOROČILO: JackieO Zivjo punce! Evo js odstevam do M, se 4 dni. Sem mela ze vceraj take krce, da ni vec upanja. Kot ponavadi 5 dni prej. 😤😤😤 Se pravi, cakam M, potem pa veselo v nov krog. 😞 Beba bomo imele vec srece v naslednjem krogu. 💪💪💪 Upam zate do zadnjega😀🤗 Vcasih pa so znaki lahko tudi isti 😀
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 11.8.2020 8:13:32
|
|
|
|
JackieO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna294 IZVIRNO SPOROČILO: JackieO Zivjo punce! Evo js odstevam do M, se 4 dni. Sem mela ze vceraj take krce, da ni vec upanja. Kot ponavadi 5 dni prej. 😤😤😤 Se pravi, cakam M, potem pa veselo v nov krog. 😞 Beba bomo imele vec srece v naslednjem krogu. 💪💪💪 Upam zate do zadnjega😀🤗 Vcasih pa so znaki lahko tudi isti 😀 Res je, dokler ne pritece je se upanje, pa ceprav cisto majhno. 😊 Drugace bova pa skupaj O lovile 😁💪💪
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 11.8.2020 10:46:11
|
|
|
|
Anonimna294
|
IZVIRNO SPOROČILO: JackieO Res je, dokler ne pritece je se upanje, pa ceprav cisto majhno. 😊 Drugace bova pa skupaj O lovile 😁💪💪 Jaz sem ravno vceraj zacela s testi ker itak ne vem kdaj naj jo ta mesec pricakujem🤷♀️😣 upam, da cimprej😀
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 11.8.2020 11:05:38
|
|
|
|
Anonimna294
|
A drugace katera ze jemlje folno kislino? Jaz imam kar elevit, mi je G rekla da ko bova spet poskušala naj kar zacnem ponovno jemat to.
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 11.8.2020 23:09:24
|
|
|
|
JackieO
|
Js se nic ne jemljem, sem pa slisala/brala za Elevit da je priporocljiva zadeva. Sem se trudila z maco en mesec, pa sem odkrito povedano obupala zaradi groznega okusa, zdej bom pa pomoje po M (ko/ce pride), spet zacela. 😏 Vidim pa po socialnih omrezjih, da je korona res naredila baby boom in ratam kr mal zamorjena zaradi vsega skupaj. 😤😤😤
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 12.8.2020 10:50:09
|
|
|
|
Anonimna294
|
IZVIRNO SPOROČILO: JackieO Js se nic ne jemljem, sem pa slisala/brala za Elevit da je priporocljiva zadeva. Sem se trudila z maco en mesec, pa sem odkrito povedano obupala zaradi groznega okusa, zdej bom pa pomoje po M (ko/ce pride), spet zacela. 😏 Vidim pa po socialnih omrezjih, da je korona res naredila baby boom in ratam kr mal zamorjena zaradi vsega skupaj. 😤😤😤 Jaa res je pravi baby boom, bi bil tudi pri nama, ce se ne bi koncalo tako hitro😔. Tko da tole tud mene mori vse skupaj. In res upam da cimprej uspe.
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 12.8.2020 11:15:15
|
|
|
|
Ana993
|
Živjo punce...sem nazaj in nisem sama. danes je prišla M...tako da...jovo na novo ponovimo vajo...
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 12.8.2020 13:15:36
|
|
|
|
Sneezka
|
Kako ste punce? Jaz še mam 7 dni do M..upam da je ne bo. Jaz bom šla jutri si vzet folno. Sem jo jemala zdaj nekaj mesecev..zdaj pa 1 mesec nisem. Me pa špika doli v jajcnikih občasno in pa boleče bradavice že od ovulacije.
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 12.8.2020 19:30:10
|
|
|
|
Anonimna294
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sneezka Kako ste punce? Jaz še mam 7 dni do M..upam da je ne bo. Jaz bom šla jutri si vzet folno. Sem jo jemala zdaj nekaj mesecev..zdaj pa 1 mesec nisem. Me pa špika doli v jajcnikih občasno in pa boleče bradavice že od ovulacije. Oo mogoce pa je to ze kaksen znak? 😀😀😀. Jaz pa pridno vsak dan O test, zaenkrat se negativno ampak sem malo prej zacela ker ne vem kako dolg bo tale cikel...
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 12.8.2020 20:42:30
|
|
|
|
Sneezka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna294 IZVIRNO SPOROČILO: Sneezka Kako ste punce? Jaz še mam 7 dni do M..upam da je ne bo. Jaz bom šla jutri si vzet folno. Sem jo jemala zdaj nekaj mesecev..zdaj pa 1 mesec nisem. Me pa špika doli v jajcnikih občasno in pa boleče bradavice že od ovulacije. Oo mogoce pa je to ze kaksen znak? 😀😀😀. Jaz pa pridno vsak dan O test, zaenkrat se negativno ampak sem malo prej zacela ker ne vem kako dolg bo tale cikel... Oo da bi le bil 😃 drugače ovulacijo čutiš oz. veš kdaj jo maš?
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 12.8.2020 21:02:45
|
|
|
|
Anonimna294
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sneezka IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna294 IZVIRNO SPOROČILO: Sneezka Kako ste punce? Jaz še mam 7 dni do M..upam da je ne bo. Jaz bom šla jutri si vzet folno. Sem jo jemala zdaj nekaj mesecev..zdaj pa 1 mesec nisem. Me pa špika doli v jajcnikih občasno in pa boleče bradavice že od ovulacije. Oo mogoce pa je to ze kaksen znak? 😀😀😀. Jaz pa pridno vsak dan O test, zaenkrat se negativno ampak sem malo prej zacela ker ne vem kako dolg bo tale cikel... Oo da bi le bil 😃 drugače ovulacijo čutiš oz. veš kdaj jo maš? Ja ponavadi imam kar dosti sluzi, tako da vem kdaj je, pri prvi zanositvi sem se samo na sluz zanašala. No prejsnji mesec me je pa se spikalo v jajcnikih pa napeta sem bla ze kr kak teden prej, tko kot ponavadi pred M. Zdej pa napetost ze tud kr cutim, kot da me vse tisci, tako da bo pomoje enkrat v naslednjih parih dneh. Ker ne vem ali bom ze nazaj imela cikel nekje 29 dni ali še ne.
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 12.8.2020 21:52:28
|
|
|
|
JackieO
|
Anonimna, veselo na delo. 😁 Js imam se 2 dni do M, ocitno bo tokrat tocna, normalno, 1 dan pred dopustom se bo prikazala. 😡
|
|
|
|
RE: || pricakujemo julija 13.8.2020 10:35:39
|
|
|
|
Anonimna294
|
IZVIRNO SPOROČILO: JackieO Anonimna, veselo na delo. 😁 Js imam se 2 dni do M, ocitno bo tokrat tocna, normalno, 1 dan pred dopustom se bo prikazala. 😡 Se ti ze kaze kaj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?