Nosecka95
|
IZVIRNO SPOROČILO: Niani IZVIRNO SPOROČILO: Nosecka95 IZVIRNO SPOROČILO: Niani IZVIRNO SPOROČILO: Nosecka95 Hejlaa:) Se ena nova tu.. sem kar v soku, ker nama je ratalo v prvem poskusu... CB kaze 2-3 tedne, naročena pa sem že 1.7, kar mi je zelo čudno, ker je zelo zgodaj? Je katera imela že tako hitro pregled?Glede na aplikacije, imam pa pdp okoli 25.2 :))) Hojla, imaš srečo, da si tko kmalu naročena. To je super. Uživaj :) Ampak bom šele 6 tednov.. se najbrž ne bo nič videlo? Ta pregled služi samo potrditvi nosečnosti. Torej, da preveri če res si, da izključi izvenmaternicno nosečnost in podobne zaplete. Vidi se pa res se nič. Ampak imaš srečo, jaz imam prvi pregled šelena začetku 10 tedna, ko se bo res kaj videlo, ampak če bi mela pa kaj narobe prej bi morala pa na prej urgenco. Punce, a si kaj merite telesno temperaturo? Jaz imam ze od zacetka 37,2 in mi je malo čudno 🤔 Aaa tako :) joj, tako na hitro naju je presenetilo, da sem se cisto v soku in se ne dojemam sploh :) pol mam pa sreco ja :)Uf temperature si pa nisem nic merila. A vas je okoli predvidenega prihoda menstruacije kaj bolelo? Mene je 2 dni prej, pa vse do tistega dne, spikalo spodaj bolj kot ponavadi (drugace imam rees blage bolecine, z lahkoto jih odmislim...). Zdaj, ko sem dva dni izostanka od menstruacije, pa ni vec nic. Mogoce edino to, da me prsi bolijo na dotik, ampak nic kaj ekstra, pa itak so me vedno malo.. slabosti se ni nobene, je pa res, da mi je nekje en teden po zanositvi bilo 3 dni nenormalno slabo (sicer brez bruhanja), ampak kot sem prebrala, je tako zgodaj nemogoce, da bi bilo od nosecnosti. Mogoce je bila kaksna virozica. Sem pa noro vesela, se mi zdi, da se vse tako poklopi -ravno zakljucujem faks, sluzbo imam, samo s fantom se moreva zdaj na hitro pogruntat, kje bova zivela🙈🙈🙈 a je se katera tako, da se bo med nosecnostjo selila/iskala domek? :)
|