Anonimen -> Dieta - 53. dan! (29.9.2005 0:16:11)
|
Marička, kako nam dnevi letijo. Se mi zdi, da smo komaj včeraj začela z dieto, pa poglejte, koliko dni je že okoli. Še malo,pa bo konec, jaz pa še vedno ne bom dosegla cilja. Pa saj sem se že skoraj odločila, da bom kar nadaljevala z dieto, dokler ne grem v službo (januar) oz. dokler ne dosežem cilja. Evo, danes pa imamo VITAMINSKI DAN. Mislim, da mi bo po dolgem času in grešenju zelo prav prišel in mi celo pasal. Knjiga pa vam daje naslednje predloge: Z: kozarec sadnega soka ali 2 jabolki ali.... M: kozarec soka rdeče pese K: sadna solata (slive, melona, ananas, jagode, narezani mandeljni M: pest jabolčnih krhljev in kozarec soka rdeče pese V: 2 breskvi zmiksajte v kašo, dodajte sveže stisnjen sok ene pomaranče in radensko po potrebi. Popijte takoj. Če pa vam to ne odgovarja, pa lahko naredite: 8 sliv razkoščičite in razpolovite in skuhajte do mehkega v 2 dl vode skupaj s sladilom, nageljnovo žbico, koščkom cimetove skorje, sokom 1 limone in naribano limonino lupinico tako dolgo, da slive razpadejo. Pojejte toplo. Tako, to so predlogi, jaz bom pa verjetno udarila po svežem sadju. Dober tek in veliko volje vam želim![sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|