Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mioinozitol za plodnost 10.7.2020 9:58:59
|
|
|
|
Katka123 RR
|
pozdravljena! na spletu je zaslediti veliko govora o tem na kakšni tuji strani. v sloveniji še ni toliko govora o tem.. fajn je pri ženskah ki imajo pcos in jim pomaga uravnati le to težavo. jaz sem si to kupila in jemala pred iui postopkom.. bil je uspešen če pa je to kaj pripomoglo pa ne vem :) srečno!
|
|
|
|
RE: Mioinozitol za plodnost 10.7.2020 10:07:04
|
|
|
|
Mikrobio_88
|
Koliko casa pa si jemala? Imas PCOS? IUI je bil ze v prvo uspesen?
|
|
|
|
RE: Mioinozitol za plodnost 10.7.2020 12:19:54
|
|
|
|
Katka123 RR
|
Ubistvu sem jemala samo en cikel od menze do postopka iui. Potem sem nehala. To so ubistvu B vitamini ki je znacilno za zenske z pcos da jim primankuje.. Inseminacija je bila v drugo uspesna...
|
|
|
|
RE: Mioinozitol za plodnost 10.7.2020 12:20:36
|
|
|
|
Katka123 RR
|
Aja in ne nimam pcos.. Nepojasnjena neplodnost je bila pri meni.. Ubistvu nisem imela svojih ovulacij
|
|
|
|
RE: Mioinozitol za plodnost 10.7.2020 12:40:24
|
|
|
|
Mikrobio_88
|
aha, pa so ti spodbujali ovulacijo tudi z zdravili pred IUI? Mioinozitol jaz jemljem skoraj 3 mesece in mislim, da sem imela eno ovulacijo, prejsnji mesec pa ne, kljub temu da je bil viden vodilni folikel na UZ. Jaz imam tudi endometriozo in nikakor ne morem zanosit. Zdravnica je rekla, da ce do spetmembra ne zanosim, grem v IVF postopek. Ti si pa ena redkih srecnic, ki ji je uspelo zanosit z IUI in to ze v drugem poskusu, bravo 👏🤗
|
|
|
|
RE: Mioinozitol za plodnost 10.7.2020 13:40:32
|
|
|
|
Katka123 RR
|
Joj zacaran krog. Zal mi je da si v tem "dreku". Kje pa se vodis? Lj mb?Drzim peati da bo cimprej ivf. Te iui so kr nekaj js sm res mela sreco da je ratalo.. Sma bila ze zmenjena za konzilij za ivf pa se je glih v drugo potem prijelo.. Ja so spodbujali ja.. Gonal injekcije.. Drzim pesti da bo cimprej plusek😊
|
|
|
|
RE: Mioinozitol za plodnost 11.7.2020 22:49:33
|
|
|
|
*rjavolaska*
|
@Katka 123 RR imaš ZS Dekleta, kako veste, da niste imele ovulacije? Jaz sem mislila, da če G vidi na UZ vodilni folikel, da to avtomatsko pomeni, da bo ovulacija...
|
|
|
|
RE: Mioinozitol za plodnost 13.7.2020 6:41:35
|
|
|
|
Katka123 RR
|
Rjavolaska.. enostavno ne veš.. na uz vidi potem če je bila ovulacija.. ali je folikel počil in je prisotnost rumenega telesca ali se je folikel spremenil v cisto. odpišem tudi na zs :)
|
|
|
|
RE: Mioinozitol za plodnost 13.7.2020 10:39:04
|
|
|
|
Mikrobio_88
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katka123 RR Joj zacaran krog. Zal mi je da si v tem "dreku". Kje pa se vodis? Lj mb?Drzim peati da bo cimprej ivf. Te iui so kr nekaj js sm res mela sreco da je ratalo.. Sma bila ze zmenjena za konzilij za ivf pa se je glih v drugo potem prijelo.. Ja so spodbujali ja.. Gonal injekcije.. Drzim pesti da bo cimprej plusek😊 Hvalaaa Katka, sem trenutno pod velikim stresom, ker bi mogla danes klicat da se narocim za neplodnostno in nisem dovolj pametna kam naj se narocim v Lj pri dr. Rešu ali v Postojno pri dr. Merlu ohhh 🤔 Te zacetne dileme so najhujse. A ti bi pa ostala na GK LJ ce iui ne bi uspel? Kdaj pa si bila noseca oz. kdaj si rodila, ce ni skrivnost? 😊
|
|
|
|
RE: Mioinozitol za plodnost 13.7.2020 14:54:16
|
|
|
|
Mikrobio_88
|
IZVIRNO SPOROČILO: *rjavolaska* @Katka 123 RR imaš ZS Dekleta, kako veste, da niste imele ovulacije? Jaz sem mislila, da če G vidi na UZ vodilni folikel, da to avtomatsko pomeni, da bo ovulacija... Res je, ne mores vedet, ostalo je pojasnila Katka. Jaz sem mislila, da ce ti digitalni test za ovulacijo pokaze plus, da to avtomatsko pomeni uspesno ovulacijo, a sem se motila. Ocitno se bom mogla se veliko nauciti, ceprav bi raje videla da nic ne vem, vsaj razocaran ne mores bit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?