Anonimen -> RE: Ali sem? (14.4.2020 16:44:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bejba45 Živjoo punce [sm=smiley1.gif] Sem nova na forumu. Najprej čestitke vsem, ki ste zanosile [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tiste, ki pa še niste vred z menoj pa navijamo iz meseca v mesec in čakamo na [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif] Na kratko o meni: Stara sem 25let, moj dragi prav tako [sm=smiley36.gif] Skupaj sma že celih 8let, v juniju bo 9 [sm=bravo.gif] Zdaj pa sma se odločila, da bi rada najino ljubezen okronala z največjim zakladom na svetu [sm=duda.gif] Zdaj pa tako. Imam par vprašanj, upam da mi boste lahko pomagale. Obrnila sem cel internet okrog in nažalost ne najdem nič pametnega. Sem nažalost kronična bolnica. Od Maja 2019 boleham za ščitnico, trenutno jemljem tablete Euthyrox 50mcg na dan, poleg bolezni ščitnice pa sem v Avgustu lani zbolela še za epilepsijo in sem na Lamictalu trenutno 100mg na dan, 2x 50mg. Trenutno tako pijem 2 terapije. Z ginekologom in nevrologom, smo se tudi pogovorili o nosečnosti, pijem tudi Jamieson folno kislino že od Decembra 2019. Zdaj sem v četrtem krogu, [sm=hudicek1.gif] pričakujem 19.4, srčno upam da je nebo vendar so znaki preveč podobni PMS tako da mislim da bom ta mesec ponovno razočarana[sm=smiley19.gif] Zanima me ali je mogoče še kakšna med nami, katera ima podobne težave ? Ali pa bilo kakšno drugo kronično bolezen ? Po kolikem času vam je ratalo ? Z mojimi jajčniki naj bi bilo vse bp. Najlepša hvala za bilokakšen odgovor[sm=smiley27.gif]. Tudi tiste, ki ste popolnoma zdrave me zanima ali imate mogoče v krogu prijateljev ali družine kakšno, ki ima podobne težave ? Vnajprej hvala za odgovore, zlate ste [sm=smiley27.gif] Jaz imam hipotirozo po zdravljenju z radiojodom in tako celotno kolicino hormonov nadomescam s tableti. Pocutim se ok in nimam tezav. Zanosila sem po pol leta. Je pa res da eni pravijo, da mora biti TSH nekje med 1-2 optimalno za zanositev, ampak ni nujno. Srecno!
|
|
|
|