travi
|
Da bi bil en extra poseben znak da bi vedela, da zdej je pa konec, ga ni blo.... Ze od zacetka mi je hcg bolj pocasi narascal... Ampak ginekolog v tem ni videl tezave, ker je narascal. Krvavitev se mi je zacela v 6 tednem in vztrajala ves cas... Sicer manjsa rjavkasta... Kaksen dan je blo sam nekaj kapljic.. Kaksen dan mogoče malenkost vec... Ampak nikol tok, da bi rekla da napolnim dnevni vložek. Prsi so me bolele skorajda ves cas, zadnji teden pred pregledom nekoliko manj, ampak itak povsod pise da je normalno da potem pocasi nehajo bolet. Okol sedmega tedna pa sploh cisto nobenega niti najmanjsega signala da bi lahko vedela da je plod odmrl. Razn pac unga slabega obcutka k sm ga mela ves cas, zaradi krvavitve. Ampak tezko je it na obcutek glede na to da kaksne punce tudi krvavijo in je na koncu vse dobro. Vem pa, da ce bi tokrat spet krvavela, samo sebe nebi pustila tko v nevednosti, pa tut ce bi mi ginekolog pol reku baba panicna.... Bi mu pac lepo rekla da morm skrbet tut za moje psihicno zdravje ☺️ Inn jaa... Dejmo met fb skupino.(eno sm sicer videla na fb, ampak ko sem poslala prošnjo se ni nic zgodilo, lahko pa naredimo novo sam za ringraja nosecke) .. Kake take bolj osebne stvari je lažje delit med manj ljudi v fb skipino kakor takole na javni forum. IZVIRNO SPOROČILO: Paix Hvala Travi za tvoj odgovor! Ja saj je tok različnih nosečnosti, da res nikoli ne moreš vedeti ali je vredu ali ni. Hvala, ker si delila z nami tvojo zgodbo, najbrž se bom res čimprej naročila na pregled, da nisem do zadnjega v nevednosti in je potem samo še težje. Vem, da je to boleča tema in nočem drezati vate, zato mi tudi ne rabiš odgovoriti če ne želiš. Ampak sploh nisi imela nobenih znakov, da se je nosečnost nehala? Torej nobene močnejše krvavitve, bolečine, daljše krvavitve, prenehanje nosečniških znakov? Pa ti si imela stalno rjave izcedke ali samo kdaj? Oprosti, ker toliko sprašujem, ampak se nimam kam obrniti. Pri meni je problem še ker imam pregrado, pa še ta korona ravno zdaj, da si še na urgenco ne upam! Vse na kupu. Sedaj si sedmi teden? Kot jaz! Čestitam! Res ti iz srca želim, da bi bilo vse vredu in bi rodila zdravo štručko, verjamem, da si tudi ti čisto na trnih. Moram reči, da sem od vedno spoštovala matere, ampak sedaj, ko grem čez ta proces, ko vidim na tisoče različnih težav pa nobenih odgovorov, jih spoštujem še stokrat bolj. Res kaj vse daš čez, od same zanositve, kjer imajo ene že ogromno problemov do donositve. Potem je pa spet čist novo obodobje. Res svaka čast, kapo dol! Pol pa pravjo kok so mamice panične skoz, pa kako ne boš, tok težav pa nobene rešitve! Bučkaaa tudi jaz upam, da se ti takrat vse vidi! Srečno! Kako pa si bila zadovoljna s Strahovo, ker če moje ne bo bi mogoče šla kar k njej da sem ziher. Za fb skupino sem za, ampak se bom včlanila šele ko bom ziher, da je vse vredu. Martzthezebra čestitam!!! Res upam, da bo vse vredu! Mene je naročila kljub situaciji že pri 8 tednu, tako, da nekateri naročajo prej, je pa res da sem šla potem 6. teden zaradi krvavitev, zdaj imam pa v deset_em tednu pregled. Tako, da je res odvisno od ginekologa.
|