*snowflake*
|
Zivjo punce. Evo, končno se malo javim. Smo imeli kar skos nekaj, vmes šli še na morje,.. pri nas je zdaj kar kup enih sprememb. Jutri bo polnih 7 mesecev in se mi zdi, da se mu je na morju kar odklenilo kup enih novih zadev. Vrti se v vse smeri, levo, desno, iz hrbta na trebuh, iz trebuha na hrbet.. neki se kvazi že plazi, smeji se na polno, drugače je začel spat - čez dan 2 - 3x po vsaj eno uro, najbolj pogosto kar po uro in pol, čez noč je pa začel spat dlje časa, edino zadnje dva dni spet neki štrajka. Sploh ne vem kaj mu je... kar zbudi se in joka in ga je ful težko pomirit. In tako se zbudi od 4 do n-krat na noč.. skratka, ne štekam. Sem krivila zobe, pa nič od tega, navajanje na gluten? Ne vem.. lahko so pa samo nočne more..skratka, so res en velik izziv tile naši otroci. Je pa res, da ko že malo osvojim njegove navade, se potem skos neki spreminja.. in potem odkrivanje tople vode ponovno. Nekako sem se sprijaznila zdaj s tem in grem korak za korakom. Važno, da je on zadovoljen 😊 nosečka, kar se GH tiče, ne se sekirat. Res ne. Jaz sem se nehala. Baje, da je normalno, da kar kak dan nočejo jest GH, rabijo malo pavze, pa potem spet začnejo. Pri meni je bilo isto to. Je ful jedel, sem mislila, da bo (pre)hitro osvojil GH, na koncu je zmanjšal spet. In se sploh ne sekiram. Važno, da se telo navaja pa čeprav samo po kako žličko. Shujšal ne bo, ker ima tvoje mleko, oziroma adaptirano, če ne tvoje. Lačen ne bo. Jaz to potem tako razmišljam, da vsakemu kdaj kaj ne paše jest, lahko tudi več dni, ne paše spat, ... karkoli pač.. tako da se ne sekiraj. Je pravi fant tvoje dete, velik in težak. In to ti pove vse 😀 Ne vem, ce sem še kaj spustila, kar ste pisale,... upam, da ne. Me pa zelo veseli, da so vaši otroci zdravi in dobrovoljni, to pomeni, sa odlično napredujejo 🥰 me bomo pa že.. vedno bo kaj, kar nas bo težilo, važno pa je, da mirno pristopimo k stvarem in se ne sekiram. Tako bo vse lazje. Za nas in za naše otročke, ker ne bodo pod stresom zaradi nas. Opravljamo odlično svojo vlogo😊Vidim pa, da ste že vse v športnem delu vozička.. mi pa še nismo.. smo še kar v košari, najraje pa v nosilki in na tleh 😀 sedi še ne, zato ga nisem še dala v športni vozicek. To nam je namreč rekla pediatrinja, tako da upoštevam, itak pa vidim, da še ni pripravljen na to.. je res verjetno tudi malo odvisno kakšen voziček imaš. Kaj pa vem. Nosimo pa že številko 72, čeprav mu je še malo velika in kakšno še 68, odvisno od proizvajalca. Težek je pa preko 8kg. Madona, se zelo občuti pri nošenju, se posebej, ker se nas zelo rad nosi in crklja ☺Upam, da ste uredile svoje težavice in da je zdaj kaj boljše. Verjetno je pa že kaj novega, vedno je - vsaj pri sebi to vidim😆 javite se kaj in uživajte v poletju, je že tako vročeee😁
|