Metka234 -> RE: Dvojčki 2020 (14.7.2020 20:18:08)
|
Hejhoj. Kaksen dan se mi sploh ne da tipkat :D Smo ok, malo nepespani, malo je vsega veliko. Rano sem zacela slricat s cicaridine na lastno pest in danes na kontroli je lepo zaceljeno. Tako da super. Priporocam ce te prerezajo. Bi mogla ze v P spricat in druge vlozke met in bi bilo ok. Ja sta razlicna, ona rabi velikokrat mene da zaspi, ona je najraje v postelci. Ona nikoli ne joka, on vcasih. Ona ful hitro je, on bolj pocasi. :) Pikca sta. Danes smo sli prvic malo ven pred hiso. No, jaz sem sla za malo casa, oni so bili malo dlje zunaj. Fak, kosare so ze polne se mi zdi hah. So tako micene. Moramo res vsak dan ju dati notri da ne bo bwz nakup :D Ker se mi zdi da bosta hitro ga prerastla. Plenice imamo od zacetka pampers 1. In jih kar gre ja, kakata na veliko. Sem probala dojit na blazini skupaj. No go. En se namontira, damo dtugega in se prvi spodmakne in jezi in obratno... Tako da smo obupali zaenkrat haha. Crpam dalje. Tako da crpalka je meni top, mamo pac nek svoj ritem, ce se mu ponoci ne da dobita kdaj tudi samo dodatek, sicer pa 3/4 ali se vec mojega zaenkrat. Kaj pa vem... Joj saj dnevi kat letijo, tik tak dobis skrata. Waaaa. Pa naj zdrzita cim dlje, ker je lazje rokovat z vecjimi hehe. Se pa nasedva lepo redita, nas je patronazna pohvalila. 😊 Sicer pa ju oblacim kar v stopalke in bodi na oreklop, pizamic se mi ne da oblacit, ker se mi ne da cela slacit. Hehe. Gugalnika sem dobila 2. Mapak ju se nisem dala notri. Sicer pa ne vem, kaj veliko trenutno ne rabimo. Flaske, ogromno tetra, plenice, crpalko hehe. :D oblekice peremo kar pogosto ker so mi ene in iste najboljse haha
|
|
|
|