puncka. -> RE: Dvojčki 2020 (12.4.2020 11:51:06)
|
No mi smo zdaj s sprehoda po nasi vasi in imas prav. Soncne je zakon! Jaz sem totalno poletni tip in ce mene vprasas, bi imela celo leto poletje. Tudi 30 + temperature me ne motijo. In prejsnjo nosecnost sem bila noseca poleti pa mi sploh ni bil problem vrocina. Itak zjutraj si zunaj pa zvecer tudi. Podnevi se pa skrivas v sencki ali pa pod klimo 😁 je pa tamala bla ful obcutljiva na vrocino. Je imela pikice po telesu od vrocine, ker sem jo na zacetku prevec oblacila. Je bla potem cel avgust pa september samo v bodiju pa pod klimo nastimano na razvlazevanje pa 25 stopinj in se je cisto lepo dalo prezivet dan 😊 No sej drugace sem tudi jaz v solstvu, pa naceloma kriza ne bo problem, edino ce bodo vsem nasplosno nizali placilne razrede, zaradi krize tako kot so pred leti. Sej jaz sem zanosila med zadnjim letom faksa, pa sem zadnji izpit odpisala pa sla cez 3 tedne rodit 😊 v najino stanovanje sva se pa vselila 1 mesec pred rokom. Plus magistrsko sem spisala med porodnisko. Res, da sem bila vmes leto dni brez dela pa je slo na tesno. Ampak sem pa potem, ko sem dobila sluzbo res poprijela, nardila strokovni in v roku 2 let dobila za nedolocen cas tako, da se je vse izslo. Tisto leto vmes je blo tezko, ko nisem delala, je pa nekako blo boljse, ker je tamala bla cel cajt bolana ker je zacela vrtec in bi itak mogla bit 70% casa na bolniski😐No cestitam vama za to ljubezen. Sta med redkimi, ki grejo tako dolgo nazaj.. Zelo lepo je to slisati! 🥰 Koliko pa naj bi bila tezka glede na tedne nosecnosti? Moja naj bi bila okoli 360gr..ampak bomo vidli.. Ceprav ta teza je tako smesna stvar. To je itak ocena, ki jo dajo glede na druge mere in lahko zelo odstopa od realnosti. Meni so govorili, da je prva velik dojencek.. Pa ni bila.. Cisto normalne mere je imela.. 3210gr pa 51 cm.. Tko da.. 😊Koliko pa si se zredila do zdaj? Ja sej za dojenje je treba samo imet potrpljenje, cas in vztrajnost. Pac tisto ko govorijo, da se otrok doji na 3 ure, je tam nekje ko stece.. Oz okoli 3m zacne to veljati. Drugace pa je to pravilo bolj za adaptirano mleko ker je bolj nasitno. Ceprav moja logika je itak, da nemore otrok na 3 ure jest.. In vedno isto kolicino.. Tudi mi nismo vedno enako lacni.. Pa se posebej moras racunat, da je otrokov trebuscek velik ko oreh, ko se rodi in je logicno, da nemore pojest ogromne kolicine in da prej postane lacen. Moja pa se nikoli ni marala ne dude, ne caja.. Tako da sem bila in duda in pijaca in cartanje 😁😁 zdej bom mogla bolj vztrajat z dudo ker dupla duda pa nemorem bit 😁😁😁😁Mislim, da blazino bom tudi jaz kupila kasneje ker so res drage. Joj glede avta pa nevem.. Smo koncno kupli avto ki nam je vsec.. Imamo bmw3 karavana.. Pa moremo menjat.. Za zacetek bo po moje ok.. Ko bomo meli lupinice.. Ko pa pridejo stolcki, bo treba menjat in se moj totalmo sekira kaj bo.. In pojma nimamo se kaj bomo nrdili.
|
|
|
|