Bajsironka -> RE: OKTOBERKE 2020 (16.9.2020 13:14:32)
|
Ja, sem ravno včeraj imela "false alarm" in sem bila v Kranju popoldan v traži. 😁 Sem jih malo povprašala, pa tudi na FB je nedvoumen odgovor, da po traži se ti lahko partner pridruži, tako da to je zagotovo vzpodbudna novica. 😊 Me je pa včeraj malo zreset_iralo, ker sem mislila, da mi je v 36. tednu odtekla voda, potem pa so mi še tam rekli, da če je temu tako, da ostanem pri njih in čez 12 ur dobim antibiotik, če se ne začnejo moji popadki in da bomo potem kmalu kar rodili. Me je skoraj kap. 😁 Saj vem, da po 37. tednu je lahko kadarkoli, ampak vseeno sem nekako to dejstvo odrivala iz misli, ker "nismo še tam". No, potem pa te hitro postavijo na realna tla, da je že zelo blizu, ko bomo spoznale otročke. Skratka, naredili so test, če je res plodovnica odtekla, pa imam po novem očitno samo malo bolj obilni izcedek, čeprav je bil brez vonja, barve in je pritekel spontano, kot bi recimo menstra. Sem baje odprta za en prst, ampak to še nič ne pomeni, so mi povedali. 😏 Upam, da zdrzimo še kaka 2 tedna. Pazite na svoje bušije.
|
|
|
|