Sweetiee -> RE: OKTOBERKE 2020 (28.4.2020 16:57:28)
|
Meni ni zal, da sem delala Nifty, sva pa naredila tudi Panoramo in moram reci, da sem precej bolj pomirjena. Je vseeno manj invazivno kot amniociteza. Danny123, drzim pesti 💪💪 Drugace pa... Se vsak dan gibam, 3x tedensko se treniram - sicer prilagojeno za nosečnost, ko ne treniram pa sprehod. Zadnjič je ravno Nusa Gnezda objavila, da je pomembno, da nosečnica ohranja dobro formo, ker skrb za otroka tudi terja svoje. Sicer pa sem ze pred nosečnostjo trenirala, se ogromno gibala, tako da mi je kul. Pa polna energije sem. IZVIRNO SPOROČILO: danny123 Oh groza! Zdej sem šla brat maile. Sem dobila izvide dvojnega hormonske testa in nuhalne. Na nuhalni je rekel, da je vse ok ampak, da priporoča še dvojni hormonski test. No ta mi je zdaj poslabšal izvide nuhalne...😢Imam tveganje 1:256 in me torej čaka še amniociteza...😢 Je na izvidu napisano, da me bo gin. poklical. In najbrž me je, ker sem imela en neodgovorjen klic popoldne ampak je bila zasebna številka tako, da nisem mogla poklicat nazaj...Čisto sem presrana... Sej vem, da je možnost, da je vse okej ampak me žre tisti "kaj pa če?"In najbolj grozno bo čakanje... Amnio šele v 16t. Potem pa še 3tedne čakanja na izvid...Pa zakaj glih jaz no... 😢
|
|
|
|