Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Mogoce sem malce depresivna, v resnici komaj cakam da je konec tega leta ker zacel se je zeloooo slaboo. Tri dni nazaj so nam pred hiso se mucko povozili 😖😖
Slab obcutek me ni varal. Test nosecnosti zjutraj pozitiven, kar pomeni da nekaj ni ok. Danes pri G sem morala dat se enkrat kri da vidijo ce bo potrebno se enkrat na abrazijo 😞😞
Slab obcutek me ni varal. Test nosecnosti zjutraj pozitiven, kar pomeni da nekaj ni ok. Danes pri G sem morala dat se enkrat kri da vidijo ce bo potrebno se enkrat na abrazijo 😞😞
So preverjali bhcg? Aja vidim da si morala dat kri. Že ves rezultat. Ni pa nujno da je kaj ostalo. Enim pač ta hormon ne gre tak hitro iz telesa. Jaz mam v krvi 1,2 vrednost karje negativno mora bit po 5. Baby chek pa kaze čisto čisto rahlo črtico. Pa ne vem al od tega al je kaj.... ne morem ugotovit. Nikak. Na uz v sredo pa je blo vse ok. Mene pa boli trebuh pa joške pa vse možno. Ne vem.... počakam par dni se pa bom vidla kaj bo.
Meni je G po abraziji rekla da morava pocakat 2 M. Naceloma je fajn pocakat vsaj eno M (ce ni bilo abrazije) tako ves da se je maternica dobro obnovila in je pripravljena na ponovno zanositev. V nekaterh primerih ko punce prekmalu zanosijo imajo potem tezave z prezgodnjim porodom itd. To mi je povedala G
Koliko časa ste krvavele te, ki niste imele abrazije?
Meni so rekli da bom zelo krvavela. Da če bo res hudo naj pridem nazaj. Pa je dejansko skoraj nič. Bolj kot rjavi izcedki. Prav rdeče krvi je bilo za vzorec. Dvomim, da se je karkoli izločilo. Ko sem imela prvič SS sem zvečer imela krvav izcedek in naslednji dan zares krvavela. Tut maternica je bila takoj čista.
Koliko časa ste krvavele te, ki niste imele abrazije?
Meni so rekli da bom zelo krvavela. Da če bo res hudo naj pridem nazaj. Pa je dejansko skoraj nič. Bolj kot rjavi izcedki. Prav rdeče krvi je bilo za vzorec. Dvomim, da se je karkoli izločilo. Ko sem imela prvič SS sem zvečer imela krvav izcedek in naslednji dan zares krvavela. Tut maternica je bila takoj čista.