Lelly28 RR -> RE: Avgustovčki 2020 (30.6.2020 20:30:20)
|
Punce tudi jaz vas redno spremljam, ampak trenutno enostavno nisem prišla do minutke, da odpišem [sm=zmeden.gif] Kar se tiče blazin za dojenčka, močno odsvetujejo vsi. Moja 3 letnica je še vedno brez in ji nič ne manjka. Kar se tiče spanja me veseli, da nisem edina, ki v tej vročini ne morem spat in tudi zelo težko najdem udoben položaj. Da o stalnem nočnem lulanju raje ne zgubljam besed [sm=nosecka.gif]. Zjutraj, ko se malce shladi in je mehur prazen bi z veseljem malce pospala, pa mi moja punčka ne pusti, tako da sem kak dan res utrujena zvečer. Kar se tiče pa plavanja je bilo tale vikend na slovenski obali GUŽVAAAA. Mi smo si privoščili še zadnji oddih predno pride baby, ampak brisače skoraj nisi mogel spraviti na tla, da o tem da je bila vrsta za v morje rajši ne izgubljam besed. Morda že veste v kateri izmed porodnišnic bi rade rodile? Jaz si zelo želim v LJ, čeprav trenutno živimo v NM in imam porodnišnico 3 min stran. Porodno torbo bom pripravila že konec tedna, saj imam občutek da bo tole pred rokom (8.8.2020). JE pa res da bom tudi jaz konec avgusta stara 30 in bo to moje sigurno najlepše darilo, tako kot zate LONIRR [sm=smiley1.gif] Upam, pa da ne bodo spet prepovedali partnerja pri porodu in obiskov,zaradi novega vala Covida-19 [sm=zmeden.gif] Kar se tiče pa pregledov mi je pred 10 dnevi povedala da je teža otročička že okoli 2260g in da je obrnjen lepo na glavico, kar je super. V petek imam ponoven pregled, potem pa ker je na dopustu, sem se zmenila da se oglasim, takoj ko pride nazaj, ker potem me bo pa že morala vsak teden pregledat. Imam pa tudi jaz občutek, da imam ogrooooomen trebuh,čeprav se nisem nekaj veliko zredila skozi nosečnost. Ravno danes mi je soseda rekla, da sploh ne zgledam da bom čez 1 mesec rodila, ker nisem nič zatečena ali zeloo debela. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|