RE: Julcki2020 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Srečka138 -> RE: Julcki2020 (7.6.2020 13:27:40)

Cestitke Veselje, zelim vam ogromno zdravja in lepih trenutkov. ❤❤

hope2018 -> RE: Julcki2020 (7.6.2020 16:10:00)

Jupiiuuu cestitkeeeee veseeeeljeeeee... Zelim vama obilooo cartanjaaa in lepih trenutkooov.... So me pa ze sama usesaaa glede poroda🙈🙈🙆‍♀️🙆‍♀️nata tudi moj je prvi otrok ki ga pricakujem bo pa fantek pdp sem imela prvotno 2.7. A so mi ga zaradi velikosti malega na uz prestavili na 26.6.😁😁😁 Takoo da upaam da bo kaj ze v roku dveh tednov.... Hihuhihu..... Komajj cakam da vidiim katera bo naslednjaaa😅😅😅😅🙈🙈🙈🙈 sem pa vceraj proti veceru imela identicne krce kot pred M. ampak se po dolocenem casu umirijoo.... Ocitnoo laznii popadkii ko se bo zares zacelo bom menda vedela kdaj bo napocil cas... 🤷‍♀️🙈😁Komaj cakamoo da spoznamoo nasegaa princaa.... 👶👶👶👶👶Sem pa vceraj dozivela prijetno presenecenje in sicer moje dragee puncee soo organizirale baby shower in me tako presenetile da se v sanjah nisem pomislila da me bo to pricakalooo🤗🤗🤗🤗🤗 sedaj pa imam vseee kar sem potrebovalaa da zakljucim z nakupovanjem in resnicno samo se cakamo na nasega malega❤️❤️❤️❤️

sladkosnedek -> RE: Julcki2020 (7.6.2020 21:23:13)

Wiiii, čestitke veselje, čestitam in vam želim zdravja in uživanja v skupnih trenutnih ... Super, da je bilo v 3,5 h konec [sm=bravo.gif].
Jaz pričakujem v sredini julija 3. otroka, spola pa ne vemo.

hope2018 -> RE: Julcki2020 (9.6.2020 9:15:59)

Juheeeejjj kjeee steee vsiiiii..... Mac b kdaj imatee ctg???? Je ze pri komu kaj novegaaaaa????? Jaz sem se vceraj takoo prestrasilaa in sicer sem dobila lazne popadkee ampak to ne taksne kot pred mesecem dni zdaj pa ress skoraj kot taprave bi temu rekla..... Bolecina se je zacelaa desnoo spodaj pri jajcniku in se razsirila cez spodnjii del trebuuuhaa kot pred menstruacijooo identicnooo najprej sem imela konstantno isto bolecinoooo potem sem sla pod topel tus ni nic pojenjala.... Potem se se vleglaa za uro in pol so bili popadki na 6 min konstantnii a potem so kar naenkrat izveneli kot da ni bilo nic..... Isto se mi je ponovilo proti veceruuu ampak spet nic.... Imam paa zdaj cedalje bolj otrdevanje trebuhaaa..... Moram vam reci ceprav me ni nicesar strah me je vceraj ko sem pomislila da gre zaress tako stisnalo da mi je skoraj spodneslo tla pod nogami🙊🙊🙊🤣🤣🤣 tremaa dela svojee kaj cmo... Bom pa danes sigurno poklicala v bolnicoo da se narocim. Na ctg ceprav imam ta teden v cetrtek pri svoji gin. Se en uz..... Pa bom povedala ze tukaj da imam lazne popadke in ful otrdevanje trebuha mogoce me pa ze ta teden dajo na ctg😁😁😁😂😂😂dolga se mi zdi se do drugega tednaa mene pa strasno zanima kaj se dogaja spodaj.... Ampak mali vceraj je bil tako zivahen po tistih popadkih da sem mislila da mi bo preluknjal trebuh z vsako brco hahahaha🤷‍♀️🙆‍♀️🤦‍♀️🙈🙈🥰🥰

Metka234 -> RE: Julcki2020 (9.6.2020 10:47:25)

U hope, zdaj bomo tebe hodili spremljat na forum kdaj bo akcija. Kar mirno, saj si ze dovilj dalec tudi ce ta teden rodis! Ti pa tezko kaj konkretnega povem kaj bi tole pri tebi bilo, ker res ne vem kaksni obcutki naj bi bili 😃 Držim pesti!Pri meni nič novega, odštevam zdaj že ure do jutrišnjega pregleda. Jaz bi še 14 dni zdržala, potem pa tudi če bo takoj akcija. 😃 Srečka kako si? ❤

Nata12 -> RE: Julcki2020 (9.6.2020 11:17:28)

Ooo pri meni že 1 teden ponoči takšni krči da spim po obrokih... Otrok se je umiril evo ze 2 dan...

A pride katera v Postojno rodit? 😁Danes začnem z vadbo na žogi malo da pospešimo to. :) dost je Mama hotela😂 
Mene tudi zanima katera bo naslednja 🙈

Srečka138 -> RE: Julcki2020 (9.6.2020 11:24:16)

IZVIRNO SPOROČILO: Metka234

U hope, zdaj bomo tebe hodili spremljat na forum kdaj bo akcija. Kar mirno, saj si ze dovilj dalec tudi ce ta teden rodis! Ti pa tezko kaj konkretnega povem kaj bi tole pri tebi bilo, ker res ne vem kaksni obcutki naj bi bili 😃 Držim pesti!Pri meni nič novega, odštevam zdaj že ure do jutrišnjega pregleda. Jaz bi še 14 dni zdržala, potem pa tudi če bo takoj akcija. 😃 Srečka kako si? ❤

Meh. Recimo da uredu. Ta mesec je bilo tocno pol leta od SS. Tisti dan me je malo zlomilo, sem bila cisto poteptana, ampak zdaj sem bolje. Itak ne mine niti en dan ko nebi mislila na to bitjece. Se pa borim z manjsimi tezavicami, sem rekla da bom zacela en mesec pred zanositvijo jemat folno kislino trenutno jemljem od novalaca, in predvidevam da se mi zaradi tega podaljsuje cikel in sem cisto zmesana kdaj sploh it v akcijo. Vedno sem imela redno M na 28, 29. Dni torej je bila O nekje med 14. In 15. Dnem, prejsni mesec pa je bila O sele 18. Saj sem dobila M sele na 32. Dan. In mislim da mi ta mesec ne kaze nic bolje. Ponavadi O zelo cutim, in ta cikel je se nisem zacutila....sicer pa, se vedno vas spremljam in vam ne morem opisat srece kako zelo sem vesela za vas, da boste dejansko ze zelo kmalu imeli svoje zakladke v svojem varnem narocju. Priznam da sem vam malo nevoscljiva, ampak si ne morem pomagat, tako je in tako se pocutim. Redno spremljam tudi mojo nenosecnost, kaj bi se dogajalo z mano, kaj z otrockom, marsikdo bi si mislil da sem obsedena, ampak to mi dejansko lajsa bolecine v srcu. Tako bi bila danes ze v 35. Tednu, kar nemogoce kako je to hitro minilo. Sem pa prepricana da v naslednji nosecnosti sigurno ne bom mirno spala tam nekje do 15. Tedna. Drugace pa sluzbe se vedno nimam, doma imam vrt da se vsaj malo zamotim cez dan.

Metka234 -> RE: Julcki2020 (9.6.2020 12:09:24)

Oh Srečka, verjemi da je to kar občutiš in počneš vse normalno! ❤ In da bi verjetno velika večina vsak dan mislila na tega otročka in kako bi bilo, če bi še naprej rastel v tebi. Res grejo kar hitro meseci. In res upam da se vama čim prej spet nasmehne sreča! Ah pa saj taki cikli so še tudi ok, ne more bit vedno na dan točno. Pa verjetno malo tudi psiha dela svoje, da se za kakšen dan podaljša... Hm meni so bili sicer super ovul testi, sem jih ene 3 mesece imela. Neka poceni varianta iz neta, da sem vedela kdaj je ovulacija. Sicer je verjetno najboljše da se prepustiš pa tako, ampak jaz pač nisem taka. Moram imet vse pod kontrolo, čeprav teh stvari res ne moreš nadzirat. Tudi tebi se bo spet pokazal plusek, ne skrbi. 🍀 Je pa super da če se da da se čim bolj zamotiš s čim in malo odmisliš. 

hope2018 -> RE: Julcki2020 (9.6.2020 12:30:39)

Nata kateri teden pa si ti? Ja pravijo da pred porodom se otrok umiri meni se nic ne miri samo se bolj razgrajaa tako da ocitno se nisem za v porodno.... Hahahha🤦‍♀️😂🙈 evo jaz sem narocena na ctg v ponedeljek 15.6. Imam pa se ta cetrtek uz pri svoji gin. 🤣🤣 Ce se ne bom ze kaj prej znasla v porodnisnici hahahaha🙊🙊🙊🙊srecka drzimo pestiii vsak dan zateee zato pa samo pozitivno napreeeh in slej ko prej bosss tudi tii imela svoj cudez pri sebii❤️ smo v mislih s teboj! 

Avgust 2020 -> RE: Julcki2020 (9.6.2020 12:50:40)

Cestitke Veselje, pa veliko cartanja in lepih skupnih trenutkov vam želim. Sama sem sicer avgustovka, vendar vas redno berem in se veselim z vami. [sm=bravo.gif]

Avgust 2020 -> RE: Julcki2020 (9.6.2020 12:57:35)

Srečka, žal si predstavljam kako se počutiš; sama sem bila v takem položaju lani. Pa vseeno glavo gor, čeprav boli. Midva sva bila v januarju že naročena na posvet za ivf, pa se je v decembru nato posrečilo po naravni poti. Vedno obstaja upanje, zato kar pogumno. Držim pesti, da tudi vama čim prej uspe dočakati ta poseben trenutek, ko zagledaš dolgo želeni [sm=rozacrtici.gif] [sm=modricrtici.gif].

Nata12 -> RE: Julcki2020 (9.6.2020 12:58:59)

IZVIRNO SPOROČILO: hope2018

Nata kateri teden pa si ti? Ja pravijo da pred porodom se otrok umiri meni se nic ne miri samo se bolj razgrajaa tako da ocitno se nisem za v porodno.... Hahahha🤦‍♀️😂🙈 evo jaz sem narocena na ctg v ponedeljek 15.6. Imam pa se ta cetrtek uz pri svoji gin. 🤣🤣 Ce se ne bom ze kaj prej znasla v porodnisnici hahahaha🙊🙊🙊🙊srecka drzimo pestiii vsak dan zateee zato pa samo pozitivno napreeeh in slej ko prej bosss tudi tii imela svoj cudez pri sebii❤️ smo v mislih s teboj! 

Jaz sem 35 teden. V nedeljo grem na prvi ctg😁

hope2018 -> RE: Julcki2020 (9.6.2020 13:40:26)

Jaz v petek zacnem 38 teden....🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣 Za kaksen porod se pa odlocas? Bos kaj protibolecinskega vzela? 

Nata12 -> RE: Julcki2020 (9.6.2020 16:04:29)

IZVIRNO SPOROČILO: hope2018

Jaz v petek zacnem 38 teden....🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣 Za kaksen porod se pa odlocas? Bos kaj protibolecinskega vzela? 

Ma nimam nekih posebnih želja za porod niti za protibolečinska pomagala. V obeh nosečnostih se je porod začel spontano in končal normalno. Vaginalno rodila brez posebnosti. 1.porod se je začel z luscenjem cepa in intezivni popadki in ostalo vse naravno. 2.porod odtekla voda začeli popadki po 8h urah in vse ostalo normalno. 3.🙃 Nevem kako se bo začelo sem pa full radovedna fulll komi čakam. Res je da boli ampak na koncu ne boli nič več bolečina je v sekundi pozabljena. Že pri porodu se zrtvujemo za nasega bebija. Mislim da je to en proces s katerim gres skupaj z svojim dojenčkom že pri tem se povežeš. Ostalo pa je vse lepše in lepše. Samo skulirano brez panike čist v izi. 😊❤️ Jaz sem tak adrenalinski človek meni je to kot en izziv. :) 🙈

Srečka138 -> RE: Julcki2020 (9.6.2020 16:49:58)

Hvala vam punce za lepe besede.❤ Komaj cakam da zacnete sporocat lepe novicke, vsem skupaj pa zelim cim lepso porodno izkusnjo. V mislih bom imela cisto vsako. ❤❤❤

sladkosnedek -> RE: Julcki2020 (9.6.2020 22:41:41)

Srečka, poveš kot je, na ta način zdraviš svoje misli ... Tudi jaz mislim, da psiha močno vpliva na hormone in zato takšen vpliv na M. Vrt je odlična terapija. Pravijo, da je največ temu v pomoč sprostitev, tko da, najdi razloge za smeh in veselje, pa verjamem, da se bodo stvari kmalu odvile kot si želiš.
Jaz sem 35 t, na preglede me naroča na 4 tedne, naslednjič čez 2 tednna. Ampak vidim, da tako redko kot mene nikogar od vas ne obravnavajo. In spomnim se, da je bilo že 1. in 2 tako. Ctg sem imela le pri prvem, ko sem bila tik pred rokom. Zanimivo kako različno določajo termine.

hope2018 -> RE: Julcki2020 (9.6.2020 23:20:41)

Sladkosnedek.... Tudi jaz sem imela preglede na 4 tedne.... Vmes ko je bila tista korona sem imela na 6 tednov enkrat.... Ampak naceloma na 4....prejsnji teden sem ga imela in tudi ta teden ga imam potem pa v ponedeljek ctg.... Pri nas je tudi cisto odvisno... Kolegico je dala ze v 37 tednu na ctg pa eno drugo kolegico ze pri 35 tednih.... Mene pa v 38....zanimivo ampak tko je kaj. Cmo... Saj ce se bo kaj dogajalo gremo v porodnisnico pa kar bo bo... Hihihi....zaenkrat je vse mirnoo... Mali je zivaheen v trebusckuuu ocitno mu je se vedno lepo tam notri hihihi🙊🙈🙈🙈🥰🥰🥰🥰

Metka234 -> RE: Julcki2020 (10.6.2020 9:28:55)

Evo mene koncno iz pregleda po enem mesecu. 😊 Imata vsak cca 2400 g, kar je cist super nekje v sredini za moje tedne. Pozicija je ista, A z glavo, B sedi, tako da je moznost naravnega/CR. 😳 Sem komaj izprosila pregled v lj v pdc, da se zmenimo in da me pogledajo. Se moram narocit. Sicer pa imam pregled pri svoji spet cez 14 dni, ce ne bo prej kaj akcije. Dala sem tudi bris za streptokok, kri (zadnjic toxa)/urin. Tako da sem kar vesela no, da sta oba zrastla. Moj trebuh pa ima nekje dimenzije 41/42. teden 😂

MacB -> RE: Julcki2020 (10.6.2020 10:11:03)

Uf ste se razpisale, dogaja dogaja [sm=bravo.gif]

Tak pa smo včeraj zakorakali v 36. teden, v torek ko bo 37. teden pa nas čaka prvi ctg. Gre zdaj kar hitro vse skupaj, poslušali smo predavanja o porodu, tak da bo verjetno kar epiduralna padla.
Mamica se počuti okej, pozna se da je bušček večji in da težje zmore marsikaj, a vseeno hodi na pilates za nosečke...uživa v tem. Sem kar presenečen in seveda vesel, da je nosečk, ki hodijo na pilates, kar dosti.

Hope, pri nas drugače nič novega, mali uživa v mama hotel [sm=smiley36.gif] naj zdrži do 20.6., pol sem pa do pdpja skoz doma pa lahko pride kadarkoli v tem času [sm=smiley36.gif] a tak praviš, da že mali probava tvoje živčke [sm=smiley36.gif] drugače si pa naju prehitela pri ctgju, mi imamo 16.6. [sm=smiley36.gif] celo nosečnost si capljala za nama, zj pa si se tak grdo uštulila [sm=jezicek.gif] najin isto še bolj razgraja se mi zdi, res je ful živahen.

nata12, mi gremo v LJ, pa mislim da nobena druga tukaj gor ni za Postojno, ker kolikor se mi zdi so večinoma dolenjska, gorenjska ali LJ z okolico, tudi kakšna štajerka vmes. Vaši konci pa si ti edina, vsaj kolikor vem. Pa govorim za te najbolj aktivne. Javi v nedeljo za ctg [sm=bravo.gif]

srečka [sm=smiley13.gif] najbolj pomembno od vsega je, da si sprosščena, da probaš le uživati zdaj v tem trenutku. Vem, lahko biti pameten, težje to narediti...priznam, da sem sam presenečen nad mojo, kako zelo sproščena nosečka je, tako zelo rad jo gledam tako, da bi jo najraje za vedno mel kot nosečko, čeprav po drugi strani je toliko stresnih zadev okoli vas nosečk, da vseeno zna bit hitro "****". Iz izkušenj mojih sodelavcev in prijateljev je tak da takoj ko so se sprostili je bilo vse drugače. Mogoče je pri tebi krivo to, da si v podzavesti še vedno nesproščena (kar je sicer razumljivo glede na vse). Kot je rekla sladkosnedek, hormončki so eni taki občutljivčki, ki takoj trznejo na spremembe. Ne bi pa smel noben tega nikoli v življenju občutit, doživet. [sm=smiley19.gif] ti se kar pridno javljal, boš za vedno julijček, mogoče pa telo štrajka, da čaka na september/oktober, da boš spet julijček [sm=rozica.gif]

sladkosnedek, očitno ima vsaka res različne nosečnosti in vsak G različne izkušnje in eni dajo več eni manj. Naša je hodila celo nosečnost na 1 mesec (izjema prvo tromesečje), zdaj je prvič, da gre že po 14 dneh. Vrt je terapija ja, moja tudi rada tja zahaja, sem pa že rekel, da nasljednjič ko bo akcija za drugega, da moram preračunat, da bo tak da ne bo dela z vrtom, ker sem jaz zdaj tisti, ki sem ga fasal [sm=smiley19.gif] meni je pa vrt stres [sm=smiley19.gif] [sm=hudicek1.gif]

Super metka, sam da sta pridna, res dobro da sta oba tam tam [sm=smiley1.gif] sem pa iskreno pričakoval, da boš ti imela bolj pogosto preglede zaj na koncu, glede na to da sta dva, placa pa tam lih ni na pretek..uf 41/42, kako zgleda tak bušček [sm=hudicek1.gif]

Metka234 -> RE: Julcki2020 (10.6.2020 12:09:50)

Mene pa zanima ali je katera v tej ali v prejsnji nosecnosti bila na pregledu v Lj porodnisnici v PDC? Narocili so me za ta petek, naj bi pa vse skupaj trajalo od 7.30-13/14h. Pa me samo zanima kako to zgleda, katere vse preglede opravijo ... 😊

hope2018 -> RE: Julcki2020 (10.6.2020 15:16:28)

Bravooo metkaaa zelo lepoo napredujeetaaa🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩 samo da je vse ok pa ce bo naravni ali cr je vseeno❤️ mac b..... Ce kdo capljaaaaaaa capljaataaa vidvaa za menoj hahahha potem pa se vse ostale🤣🤣🤣🤣🤣 sem ja prva po pdpju na vrsti za porod hahahahhahahahahaa no dobro edino veselje nas je prehitela hihihi..... No pri meni je ze lahkoo v naslednjem tednuu marsikaj hahaha da ne bo prvi pa zadnji ctg pa bom not ostala hahahaha..... Jutri imam pregled se pri svoji pa bomo videli ce bo pogledala ce sem odprta kaj ali ne... Haha😂😂🤣🤣💪💪 v petek pa ze kar 38 teden😬😬😬😬😬😬

MacB -> RE: Julcki2020 (10.6.2020 17:59:05)

Metka, prijateljica je bila. Je rekla, da prvič je bila konec ob 9 uri, drugič pa ob 13 uri. Je pa ful odvisno od tega, kakšne težave imaš. Njej je bilo zelo všeč to, da je vse sproščeno, osebje zelo prijazno, da dobiš posteljo, zajtrk, neka sobica kjer so fotelji, v glavnem luksuz. [sm=smiley36.gif] Mislim, da je prvič dala kri in vodo, zato bila hitro konec, drugič pa potem pogovor z ginekologom, potem uz, ctg, ekg. Potem spet pogovor z ginekolom in kasneje še z anesteziologom. Ampak kot je rekla, več punc je blo in vsaka ma drugačne probleme in temu primerno dobiš preglede. Pa upam, da dobiš prijetne sotrpinke [sm=smiley1.gif]

hope teb pa sam tole - [sm=zz_mstickle.gif]

hope2018 -> RE: Julcki2020 (10.6.2020 18:23:34)

🙃🙃🙃😉😉😉😉🤪🤪🤪🤪🤪🤪😝😝😝😝😝🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈👀👀👀👀👀👀👀👀👅👅👅👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦

Metka234 -> RE: Julcki2020 (10.6.2020 20:13:07)

Hvala mac, jaz bom verjetno imela daljši tretma 😃 No upam, ker bo šel moj vmes v službo ta cas. Ker sama ne morem več vozit varno. 😒 Super za posteljo in hrano! 😉 Bom v avto vrgla torbo, ce bi me slucajno zadrzali.Jaz moram tudi še malo porod gledat, zdaj sem se kr na cr fokusirala, haha. Kar vnaprej se verjetno nebi odlocila za EA, ce bi pa bilo hudo, pa bi ziher hotla kaj. 😌Bomo videli kdo bo naslenji, dnevi kar bežijo. 😁 Julij se bliža.

hope2018 -> RE: Julcki2020 (10.6.2020 20:35:09)

Juuujjjj do mojega pdp je se 2 tedna in 2 dni🙈🙈🙈🙈🙈🙈 danes sem imela spet lazne popadkeee ampak cisto drugacne kot zadnjic vglavnem tole bi se lahko ze kej spreobrnilo na prave se nebi nic pritozevala hihihihi🤪🤪🤪🤪🤪

Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>