sladkosnedek -> RE: Julcki2020 (27.5.2020 21:47:33)
|
Oooj, kakšni korenjaki so vaši[sm=duda.gif], sem imela pregled (po 3 mesecih uz) in je moj[sm=duda.gif]za teden in pol manjši kot bi moral biti. Je g. komentirala, da ni nič za skrbet, ker sem tudi jaz bolj drobne postave. Sem pa 33 teden. Se pa sprašujem, če bi mogoče malo bolj pazila pri sladkem, da je mogoče pa tudi to razlog. Me je kar malo streslo, ampak ni kaj kot zaupat gin. Občutek težkih nog in konkretno zatekanje sem doživela v prvi nosečnosti, pa še neke vrste koprivnico. Je bilo kar grdo za videti. Je pa kot čudež takoj po porodu vse izzvenelo. Zdaj imam občutek težkih nog, le če stojim na mestu ali da dlje časa hodim, ampak imam tudi precej grde krčne žile in je to nekako normalen pojav. Metka, omeni zdravnici. Sem pa končno začela pripravljati za dojenčka. Mamo pestre dneve, šola, služba, gospodinjstvo in ufff, čez vikend pa celo kaj naredim, ampak sem poklapana še bolj kot od celega tedna. V Lj sem rodila 2x, ker je bila najbližja porodnišnica, tokrat se nagibam h kr, ker je sedaj najbližja in vsi, ki jih poznam so ful zadovoljni. Pa všeč mi je, ker imajo možnost rojevanja na pručki, ker v lj mi niso dali druge možnosti, kot leži na hrbtu. Sicer se je pa zdaj toliko spremenilo, da zagotovo tudi lj bolj prisluhne porodnicam. Katera pije čaj malinovih listov za hitrejše odpiranje (po 36. tednu ga lahko)?
|
|
|
|