Srečka138
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metka234 Hope, jaaa, prav veliko pregledov nam ne ostane. Ti ctg-ji pa pojma nimam. Eni jih nič ne delajo vidim, eni po 37. tednu, drugi ob pdp... Tako kot pregledi, vsak po svoje 😃 Jaz si bolj kot prisotnosti pri porodu želim, da bi ju spoznal v porodnišnici, sploh če bi bili dlje časa notri, da ju nebi spoznal tam nekje na parkirišču... O Srečka, kako je življenje nepravično ... Še par mesecev nazaj smo se skupaj veselile, potem skupaj stiskale pesti in upale na najboljše ko smo imele krvavitve, zdaj pa takole. Upam da se dobro držiš in da se ti vse razplete tako kot si želiš! Res, iskreno. 🐞❤ Jaz kar ne morem verjet, da bo drug mesec eno leto odkar sva se odločila, da je čas za otroka. Koliko vsega je bilo v tem letu (pričakovanj, razočaranj, upanja, potem veselja in sreče, pa spet strahu ob težavah, pa spet pričakovanje ...). Ampak verjamem, da na koncu je in bo vedno vse dobro, če pa še ni, pa pač še ni konec. Ja res je, ampak nimamo kaj treba je it naprej, novim zmagam naproti. Ja hitro bezi cas, pri nama bo pa junija 1 leto. Upam da nama uspe kmalu spet zanosit, da izkusim vse čare nosecnosti. Ampak ja res sem vesela za vse vas, in da se vas je toliko nabralo, si nikoli nisem mislila. Srecno <3 vas berem se naprej <3
|