MacB -> RE: Julcki2020 (21.2.2020 10:58:52)
|
Bozicka kolikor vem moraš lanskega pokoristit, ker ti propade do konca leta, ti pa ne prideš prej kot nasljednje leto. Letošnjega pa lahko pokoristiš nasljednje leto, samo ponavadi kar dosti nanese, ker računaj da če prideš nazaj nasljednje leto julija iz porodniške pa imaš recimo še 20 letošnjega dopusta in 25 dopusta ki ga dobiš nasljednje leto...to nanese dobra 2 meseca skupaj. Naša bo koristila 10 dni letošnjega, ostalo pa nasljednje leto, ker nekak moramo zgurat do septembra, ker vrtci vsi vemo kak so. Metka, če maš možnost, normalno idi ja na bolniško. Idi pa vprašat še na zavod za socialno delo glede vloge za nadomestilo porodniške, če lahko že zdaj daš, ker če boš dala recimo junija, ko boš že 2 meseca na bolniški, je lahko nadomestilo dosti nižje. Pozanimaj se, midva greva nasljednji teden na zavod po obrazce pa tako malo pofirbcat, ker mam itak dopust. Če ne boš še šla, povej da jaz povprašam. No, saj itak bom, ker me zanima če je kje omenjeno kdaj moraš oddat ali je načeloma vseeno. Čeprav sem nekje prebral da je ta rok 60 dni. A šolo imaš 1x tedensko? Hope kolikor vem se lahko prijaviš v kero šolo hočeš in kadar hočeš, tak da ne rabiš čakat do zadnjega, junija boste že ko race pa še vroče bo [sm=zz_ninja.png][sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|