Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj dati za večerjo 11 mesečnikom? 28.9.2005 18:10:57
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz že kar en lep čas našemu korenjaku za večerjo dam kakšno milupino kašico, ki jo zmešaš samo z vodo, saj ima notri že adaptirano mleko v prahu. Najraje ima gres ali pa jabolko z vanilijo. Drugače pa se ponoči še vedno zbudi enkrat, ko ga dava z možem k sebi v posteljo. Takrat se kao malo podoji, ampak ravno naje se ne. Mu dam kdaj tudi čaj namesto tega, ampak to malokrat vžge. Stari smo pa 14 mesecev.
|
|
RE: Kaj dati za večerjo 11 mesečnikom? 28.9.2005 18:41:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Nočne obroke smo ukinili pri 4,5 mesecih (po nasvetu pediatrinje). Zdaj je star skoraj 14 mesecev in že od začetka uvajanja goste hrane dobi za večerjo mlečno kašico (Milupa, Hipp, BabyDream...). To poje kakšno uro in pol pred spanjem, tik pred spanjem pa spije še 200ml mleka.
|
|
|
|
RE: Kaj dati za večerjo 11 mesečnikom? 28.9.2005 19:18:17
|
|
|
|
tinica
|
Naš Tin poje vsak večer gris, medolino ali pa čokolino lepo po žlički. Prej sem mu delala mlečno kašo z adaptiranim mleko sedaj pa približno že en teden delam z kravjim mleko. Ponoči pa je samo enkrat in sicer okrog 5 in 6 ure zjutraj popije okrog 180 ml aptamila, drugače pa pije vodo. Lp
|
|
RE: Kaj dati za večerjo 11 mesečnikom? 1.10.2005 18:58:39
|
|
|
|
tia&silvija
|
Mi smo stari 11 m pa že od 6 meseca dalje ne pijemo nobenega mleka, ne adaptiranega, ne joško in ne kravjega. Naša Tia za večerjo poje kako lahko juhico, keksolino, jogurt, skutico, včasih tudi pašteto, poli salamo, koščke sira,.... V glavnem je čisto vse, samo gledam, da ji za večerjo ne dam kaj težkega za prebavit. Ko to poje gre spat in ponoči nič več flaše (že od 2 meseca dalje). LP, Silvija&Tia
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2005 19:06:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?