Mamiela -> RE: Junij 2020 (24.1.2020 8:00:23)
|
Hehe ja, tudi naju še vsi nakupi čakajo. Ničesar še nisem, čeprav bi bilo mogoče dobro kakšno stvar sproti, da ni potem vse na kupu. Vsaj ta velike stvari (voziček, lupinica ipd.) bi rada čimprej, da odmislim [sm=smiley36.gif]. Sem pa že kar precej okrogla, tako da sem ta 'običajne' hlače že pospravila, ker me enostavno vse tišči. Vprašanje, če jih še sploh dobim nase [sm=smiley36.gif] Mojca2020, mislim, da ti glede šole povejo pri ginekologu, ja. Jaz bom naslednjič vprašala sestro, kdaj bi bilo pametno začeti s to šolo. Vem, da pri nas to vsak mesec izvajajo v zdravstvenem domu, tako da se moraš najbrž samo odločiti, kdaj greš. Nekako sem planirala marca/aprila, bom pa v začetku februarja, ko grem tudi na morfologijo, vprašala še to. Imam pa drugače namen opraviti kak tečaj v Spletni šoli Veva, ker so mi ene kolegice res priporočile; npr. tečaj dojenja (ki je baje res super) pa tečaj Prve pomoči. Pač prvič bom mamica in vem, da bom bolj mirna, če bom imela neko predznanje. Vem, da na koncu potem vsem vse 'rata' in da tega ne potrebuješ nujno, vseeno pa nevem, zakaj si ne bi olajšal določenih zadev, če si lahko. Pa še niso to zdaj neki zelo visoki zneski [sm=smiley1.gif] Je mogoče še katera razmišljala o čem takem ali pa že celo opravla kaj podobnega?
|
|
|
|