diana 28 -> RE: Majčice 2020 (9.9.2019 19:13:58)
|
Huh...zjutraj sem se razpisala pa je vse skupaj pobrisalo 😐...zdaj pa vidim, da se nas je ze nekaj nabralo😊 Anonimna, mi je žal da se nam ne moreš pridružit in ti močno želim, da vama čim prej uspe ✊.. samo korajžno naprej. Tudi meni je ginekologinja napovedovala težko zanositev ampak na srečo ni bilo tako. Res je, da sem imela veliko težav ampak, ko sva se enkrat odločila pa je kar hitro uspelo😊 Naja...tudi jaz sem veliko prebirala kaj lahko in kaj ne vendar sem potem kar nehala, ker te je na koncu vsega strah...po moje neka zmernost mora bit pa bo vse ok. Je pa res, da te grške ceste znajo fajn pretrest, da kar zaboli do možgančkov 😉 Drugače jaz jemljem tifol in nameravam tudi magnezij kot si omenila vrtnica...pomaga verjetno tudi za prebavo. Se pa strinjam, da se vrliko naredi lahko s pravilno prehrano. A ve telovadite kaj? Meni je ena aplikacija napisala, da je priporocljivo, da pričneš z vadbo. Pa sem razmišljala, da bi se pa morda res vpisala v času zime 😃 Glede tega ali bi povedala v službi ali ne pred pogodbo za NC ....jaz verjetno bi, ker tudi nekako vem, da ne bi to pomenilo izgube službe. Če bi bilo pa drugače bi verjetno bila v veliki dilemi. Jaz sem načeloma za to, da se pošteno pove. Je pa zelo odvisno kaksni so odnosi kot je ena od vas že omenila..
|
|
|
|