lili88 -> RE: Majčice 2020 (28.11.2019 19:52:52)
|
Jest se ZA skupino ampak samo me 😊 IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica00 Jaz bi najraje, da se mi preselimo v eno posebno skupino na fb. Sej je tu ok, samo si ne zapomnim kaj pod katerim nickom paše. Tam imaš nekk že slikice zraven in si bolj zapomnis in spremljas🤔 IZVIRNO SPOROČILO: diana 28 Tudi meni je tu najbolj lepo se pogovarjat in sploh nočem kam drugam, ker se tudi meni zdi, da vsako po malem poznam samo zapomnim si prav ne vsega od vsake 😐...to me edino moti...🙈 Titans, jaz sem rezultate NIPT ze dobila ja....ce bi lahko bi pocakala do morfologije kar je zame čez 4 tedne saj sem danes dopolnila 16 teden, vendar se bojim, da bi bili jezni, če bi šele takrat povedala, ker morajo iskat novo delavko, ki jo je potrebno še uvajat. Sicer pa bi lahko imela tudi izgovor, da sem rizicno noseca ampak malo se vseeno bojim kaksnih zamer 🤔 ali očitkov, da nisem bila fer do podjetja. Pa še danes sva šla nakupovat voziček in jajček in tudi kupila in na blagajni srečala sodelavca 🙈🙈🙈...upam, da bo tiho oz. da ni opazil kaj sva kupovala🤦♀️ ...ajoj ajoj... V glavnem jaz sestavljam vozicek in se sprehajam po hiši z njim 😅😅😅...je pa kar draga zadevca...ceprav je bil kar znižan...
|
|
|
|