diana 28 -> RE: Majčice 2020 (14.10.2019 21:04:22)
|
To se mi je sedaj pojavilo...prej nikoli. Ne spomnim se, da bi kaj posebnega delala, da bi to sprozilo. Najprej se je pojavilo rahlo na obeh podplatih in nato se je ''''razsirilo do pasu''''. Niso me kaj posebno jemali resno, ko sem omenila ginekologinji in babici in osebni zdravnici. Ko pa je klicala nevrologa se je prestrasila in me poslala urgentno na urgenco. Zdravnik pa je rekel, da ima zvezane roke, ker ne delajo magnetne v nosecnosti. Lahko bi sla na neko lumbalno punkcijo...ampak to bo sele po tem prvem testu, ki ga imam v naslednjem tednu. Se najraje bi slisala, da je zivec res vklescen ceprav malo dvomim😔 Sem se pa narocila k zdravnici saj bi se rada pogovorila, da me vseeno poslje na MRI saj sem brala, da delajo MRI tudi na plodu tako, da zna bit, da ni tako zelo skodljivo. Sploh pa v 3 mesecu. Mi pa ni dala bolovanja, ker je nisem vec dobila od petka dalje oz. sem se narocila za sredo. Saj v sluzbo komot lahko hodim. Imam tisti neprijeten obcutek, drugace pa me nic ne boli. Najbolj od vsega je skrb, da ni kaj hujsega. 😥
|
|
|
|