Lynn. -> RE: Aprilčice 2020 (11.10.2019 6:37:57)
|
Ewo, tudi moja nuhalna je za mano. Sva si s partnerjem kar oddahnila, ko so tako dobri rezultati. Prišla sva na vrsto točno ob uri. Moram pohvaliti dipl.m.s. in ginekologinjo, da sta bili obe zeeelooo prijazni, odprti za vprašanja, vse razložili, si vzeli čas, tako da res vsaka čast! [sm=bravo.gif]Moj ni mogel prehvaliti[sm=smiley1.gif] Je pa res ful lepo in zanimivo videt bejbija [sm=love.gif] Nama je G naredila kar nekaj fotk. Je pa ves čas pregleda spal, se ni pustil motit, se je pohecala, da to ni njegov čas za fitnes [sm=smiley1.gif] Sedaj imam naslednji teden pregled pri osebni ginekologinji, da ji nesem izvide od NS in, da mi razloži rezultate od krvi in urina (so me pa kar takrat iz ambulante poklicali, da so vsi rezultati ok). Zadnje 3 tedne opažam, da predvsem zjutraj in opoldan, če ne jem na uro ali dve, mi postane slabo, me sili na bruhanje, ko pa nekaj pojem, je pa spet ok. Ostalih težav prej nisem imela, razen rahla utrujenost, ki se pojavi zvečer, ko grem prej spat kot pa sem pred nosečnostjo.Drugače se pa gibam enako kot prej, prav tako normalno jem (razen surovo meso, sveži siri in te stvari - na to res pazim). Punce, kdaj imate namen povedati staršem, prijateljem? Po NS ali po 13./14. tednu nosečnosti? Boste oz. ste izbrale kakšen poseben način?[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|