Lunica2 -> RE: MARČEVKE 2020 (18.7.2019 10:07:06)
|
Malinca - je blo kar hecno na pregledu, ker je imel UZ tehnicne tezave in se srcek ni slisal, se je GIN ful trudil, ampak ni slo. Plod sem vidla, pravi da je zaenkrat vse kul. Ampak itak men so sle po glavi potem samo negativne stvari, da najbrz je pa kaj narobe da se ni slisal.. Ampak sem se hitro pomirila, ker si same brezveze paniko povzrocamo🙈 bo, kar bo😊 stara sem drugace 33, prvic rodila pri 30. Ampak imam pa iste tezave kot pri 1.nos., rjav izcedek v 7.tednu, res zanimivo. Malo mi je ze dolgcas na bolniski, berem knjige, saj izcedek se je umiril.. Jst se izogibam surovi, nepasterizirani hrani.. Prsutom, sirom ipd. Vse perem kot zmesana. Mi je pa ful fino, da tudi moj to uposteva (bogi, navajen iz 1. nos🙈) in tudi vse dobro prepere in prepece. 1.nos sem pila Tifol, tokrat pijem Femibion. Preden sem zanosila sem pila Novalac, potem sem presaltala na F. So mi pa v lekarni rekli, da je po novalacu rado slabo, najbolje ga je spiti zjutraj med zajtrkom. Kako ste kaj s kavo? Jst sem na zacetku spila 1 na dan, potem sem si 2 tedna nazaj kupila brezkofeinsko, ampak so se kmalu zacele slabosti in ne morem trenutno nobene videt. Hmmm zakaj ni tako s cokoladooo? 🙈😊
|
|
|
|