sandrag -> RE: MARČEVKE 2020 (6.8.2019 11:05:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Meni so se ravno par dni nazaj začele slabosti. Ni mi slabo čez cel dan, me pa nekaj krat zagrabi...sili me na bruhanje, a bruhat ne morem.. Ne pomaga coca cola, niti ingverjevi bonboni. In potem se počutim še bolj grozno. Se mi zdi, da bi se boljše počutila, če bi dejansko lahko vsaj kaj zbruhala.. Kako ste ostale to reševale? Meni so se trenutno slabosti zmanjšale predvsem na jutro in dopoldne. Prej sem bila čisto izmučena še popoldne. Tudi jaz nisem mogla bruhat....V lekarni sem Noacid proti zgagi in pomiritvi želodca. Vzela sem samo eno tabletko, ker je ogabnega okusa, vendar mi je pomagalo. Drugače pa ne vem ali mi je bilo tudi slabo od folne kisline. Jedla sem jo zjutraj pri zajtrku, potem pa sem začela jest pred spanjem, pa se mi zdi da mi je manj slabo čez dan... Zadnje dni sem pa nenormalno lačna...Jest moram na vsake dve ure nekaj, drugače se mi že oglaša želodec. Prebava je slabša, zato pa moj trebuh pol zgleda konkretno okrogel :) ....A imate tudi ve obdobja, ko bi samo jedle?
|
|
|
|