|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MARČEVKE 2020
31.7.2019 15:42:42   
Pikapokaaa
Iskrica in Lunica vaju cisto razumem. Pri meni so tocno take slabosti in utrujenost oz. bolje receno crknenost. 

Res pa je da sem sedaj dopoldneve boljse in siht nekako gre skozi. Ampak popoldnevi in veceri, joj slabosti za ****. Nwm kako naj se namestim, ulezem, kako naj diham. Dviguje se mi, ampak bruhati pa ne morem. Do hrane mi sploh ni, tudi malo ne, zvecer se mucim vsaj nekaj pojesti. Prsi pa zaenkrat se nic na bolje, bolijo pa se ogromneeee so, rabla bi ze dve stevilke vecjo cifro. 🙈🙈

(odgovor članu Karmmen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
31.7.2019 17:56:13   
Iskrica 86
Tudi js še že dva dni silim da nekaj spravim vaše sploh zaradi mojega sladkorja kot si rekla pikapokaa za p.......
Je pa punce pri teh tednih tudi tako da uradno še šteje prvi dan zadnje menstruacije, ampak zdej velikokrat štejejo 10 do 14 dni od zadnje M ker naj bi takrat nastopila ovulacija in oploditev tako da v tedni ne lahko kak teden zamika tako da ni panike   

(odgovor članu Pikapokaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 402
31.7.2019 18:03:05   
Lenchy*
Jaz imam tako čudno slabost, konstantno prisotno, samo hrana omili za kratek čas :( Se bojim, da se bom ornk zredila :( ,ker ne vem drugače kako omilit.

(odgovor članu Iskrica 86)
Neposredna povezava do sporočila: 403
31.7.2019 21:26:55   
Karmmen
Lenchy tudi pri meni je tako, kadar mi je slabo ki samo hrana pomaga.. jedla bi skos.. sploh ne upm na vago stopit..

(odgovor članu Lenchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
31.7.2019 21:32:57   
Anaina
Zdravo punce.

Kako ste kaj?  A ni danes ena imela pregleda? 

(odgovor članu Karmmen)
Neposredna povezava do sporočila: 405
1.8.2019 7:06:17   
modralevinja
Pozdravček vsem...

Dva dni nazaj nrdila test... bil pozitiven... zato se vam pridružujem :)

se veselim druženja z vami... <3

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 406
1.8.2019 8:11:46   
cimicangi
Anaina, jaz sem bila včeraj na potrditvenem pregledu. Vse okej! :)
En plod, srcni utrip viden, slisat ga pa nama ni ratal, amapka je rekla, da je vse ok, ker ga vidiva.

Moj: 7t0d po ZM, 6t1d po UZ, 5,1 mm je bila včerajšnja velikost ploda, PDP je 24.3.2020.

Grem brez skrbi na dopust. :9

Sam še vedno ne kapiram teh tednov. Prvi dan zadnje menstruacije je bil 12.6.2019 in glede na aplikacijo FLO naj bi bila včeraj v 8t1d, ampak kar je glede na UZ je 2 tedna prejin tudi oni so zračunali teden prej po ZM. Zmeda zmeda. Pomoč? :)

(odgovor članu modralevinja)
Neposredna povezava do sporočila: 407
1.8.2019 8:27:34   
cimicangi
Pa še to...glede na FLO mi kaže PDP 24.3.2020, tak kakor je glede na UZ. Meni ni nič več jasno. :)

(odgovor članu cimicangi)
Neposredna povezava do sporočila: 408
1.8.2019 10:56:16   
sandrag
Jaz sem imela prvi dan zadnje menstre 15.6. , FLO mi trenutno kaže 7t6d, kar se mi zdi da je pravilno tudi če štejem po koledarju. Pregleda pa še nisem imela. Po FLO imam PDP 27.3., če ga vnesem v kakšen kalkulator na netu pa 21.3....meni se zdi, da je FLO kar ok...mogoče izračuna tudi na dolžino cikla, ki vsaj pri meni ni bil vedno enako dolg.

(odgovor članu cimicangi)
Neposredna povezava do sporočila: 409
1.8.2019 11:01:12   
Karmmen
Meni FLO tudi ni kazal pravilno, niti mi ni všeč za nosečnost. Imam drugo aplikacijo in sicer Pregnancy+ in mi je res dobra. Ful bolj nazorno kaže, piše. Sicer je tudi angleška aplikacija, ampak res dobro razumpljiva. Datum mi je kazal točno tak, kot mi ga je potem tudi ginekologinja povedala. Priporočam.

(odgovor članu sandrag)
Neposredna povezava do sporočila: 410
1.8.2019 16:57:42   
zuzu1
Živjo punce 🙂 dobrodošle nove 🙂 sem na dopustu, komaj vam uspem sledit 😁

Moje slabosti so se ob prihodu na morje umirile, se je pa pojavilo namesto tega zaprtje 😐 prsi mogoče nekoliko manj občutljive, a kar rastejo in rastejo... Kooomaj čakam svoj prvi pregled, ki je 6.8. zjutraj... Mislm da je še ena napisala isti datum? Še maloo...spim pa ogromno, pa se še zbudim utrujena 🤭Jaz pa uporabljam aplikacijo Pregnancy (zelena ikona z nogicami), pa mi je zelo všeč 🙂

(odgovor članu Karmmen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
1.8.2019 20:52:22   
Iskrica 86
Tudi jaz imam FLO pa mislim da je vredu. Sicer po koledarcku od elvite mi napiše DPP 23.3 pri FLO pa 29.3. Zadnja M je bila pa 16.6. Ko bo prvi pregled mimo bomo vedeli kje smo v glavnem dan gor Al pa dol ne igra vloge. Je pa res da sm pri prvemu imela po M datum poroda 18.8 potem pa po drugi kontroli prestavljen na 8.8 rodil pa 6.8 tako da je vse odvisno od dolžine cikla kr je pri meni tudi bil 28 dni drugič 30 pa 31.
Kako ste pa drugače? Meni slabine za znort cel dan 😫😫🤢🤢da bi vsaj bruhala bi vrjetno blo boljše ponoči se malo umiri ampak mi pa ponoci vroče pa noben položaj mi ne paše pa da ne govorim tako kot vse kak sem utrujena za p....... 🥴😣

(odgovor članu zuzu1)
Neposredna povezava do sporočila: 412
2.8.2019 11:40:54   
Lunica2
Pozdravljene, evo jaz sem s pregleda, vse v redu💕

Po ZM sem noseca 8t4d, po UZ isto 8t4d😊 plod velik 1.98cm, hitrost srcka pa zal ne vem.. Pdp mi je dolocila 10.3., aplikacije in koledarji kazejo 9.3., ampak to res ne igra vloge, itak imam nuhalno cez 3 tedne, pa bojo takrat dolocili pravega. Je rekla da lahko neham z zdravili (progesteron), ker nimam vec izcedka, tko da upam da bo vse kul. Mali pa ze maha in se obraca, sem bla cist nasmejana, kaksen cudez zivljenja je to, neverjetno💕Je imela se katera pregled? Kako ste kaj? 😊

(odgovor članu Iskrica 86)
Neposredna povezava do sporočila: 413
2.8.2019 13:18:26   
Malinca.
Super Lunica..cestitke! :) zanimivo da imas prav isto velik plod kot je po zm in se na uz :)

Lenchy..sem se spomnila nate..si ze imela uz? Je bilo vse ok?

(odgovor članu Lunica2)
Neposredna povezava do sporočila: 414
2.8.2019 13:35:05   
Lenchy*
Sem bila, za enkrat vse ok :) Plodek ok, srček že bije :) tako,da sem res vesela :)
Manj vesela sem pa hude slabosti in občasnih krčev, sedaj tudi čez dan :(

(odgovor članu Malinca.)
Neposredna povezava do sporočila: 415
2.8.2019 13:41:09   
Malinca.
Oo super!! Vesela zate :) kolk je ze velik? Je kej razlike glede na uz in zm? :)

Jap..men tut zadnje dni zjutraj slabi..oziroma mi res niic ne pase jest.. pol sele po enih 3h urah se umiri in ratam sestradana kot volk 🙈

(odgovor članu Lenchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 416
2.8.2019 14:01:56   
Lenchy*
4,77 mm in ustreza 6t1d, po ZM sem pa 6t3d

Meni slabost traja cel dan,ne glede kaj jem ali pijem :( upam,da bom med tistimi,ki jim je slabost hitro minila, drugače bom tole težko preživljala :(

(odgovor članu Malinca.)
Neposredna povezava do sporočila: 417
2.8.2019 15:53:37   
Lunarna
Super, sem vesela za vse tiste, ki ste dale pregled že skozi. Jaz ga imam v sredo. Moji dnevi slabosti so mimo, upam da se ne vrnejo. Sem pa stalno lačna, ampak mi prav nobena hrana ne diši. Imam pa tisti grozen okus v ustih - tak kot ga imam ponavadi, ko sem bolna. 

(odgovor članu Lenchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 418
2.8.2019 16:12:58   
Lunica2
Hvala😊 ja meni je blo tudi hecno, da se popolnoma ujema po ZM in UZ. Ponavadi je malo manj ali pa vec😊 Lenchy super, da je vse kul. Jst sem danes malo bolje kar se slabosti tice, sem pa spet spila malo kokakole🙈😂 aja sladkor imam ravno na meji 5.0, tako da ne rabim hodit za 1x nikamor. Lep vikend vsem💕

(odgovor članu Lunarna)
Neposredna povezava do sporočila: 419
3.8.2019 20:40:27   
danny123
Joj kako je enim dowhcajt...

Danes pridem v službo in me tašča napade, da če sm noseča. 😮Jo je klicala ena njena prijateljca (s katero smo bile sodelavke) in ji jo vprašala zakaj ji ni nič povedala, da bom imela dojenčka. Baje je tale prijateljica ta teden videla na FB kako sem nekomu nekaj sumljivo odgovorila in je sklepala, da sem noseča. 😲Mislim svašta! Baba ima cajt špijunit za mano in potem delat galamo. 😡Jaz se ne spomnim, da bi kje kaj takega napisala...  Tudi v nobeni skupini še nisem, da bi kaj objavljala... Edino kar komentiram je kaj na Dojiva.se ali Nosečka forum, kar pa ta teden nisem... Res mi ni jasno...

(odgovor članu Lunica2)
Neposredna povezava do sporočila: 420
4.8.2019 9:46:57   
Kolikaa
Haha Danny123 mi je znano. Js sm bla ze lani avgusta prvič nosrča po govoricah, pa pol okol novga leta spet, ampak takrat se je to ze širlo na zlooo resno tk, da so me sodelavci prov tko z rezervo vprašali če sm res noseča. Ampak ja, eni res nimajo u živlenju kej za delat in sam na to gledajo, da bojo kako "svežo" novico prvi napprej povedali. 😀

(odgovor članu danny123)
Neposredna povezava do sporočila: 421
4.8.2019 21:07:04   
Malinca.
Jaz mam eno vprasanje ce katera ve.. kako se stejejo tedni nosecnosti? A glede na zm? Al glede na velikost ploda po uz? 🤔

(odgovor članu Kolikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 422
5.8.2019 9:08:22   
Lunica2
Malinca.. Naceloma se stejejo po ZM. Na slikici, ki jo dobis na UZ, pa pisejo tedni glede na velikost ploda. Ampak racuna se vedno po ZM.

Kot je meni znano gre tako. Edino ce ima katera druga kaksno drugo strokovno razlago? 😊 Kako ste drugace? Ste ze vse pobegnile na fb? Meni se je slabost z vstopom v 10t precej umirila, vsake toliko mi je se slabo, ampak ni primerjave s tisto celodnevno😊

(odgovor članu Malinca.)
Neposredna povezava do sporočila: 423
5.8.2019 11:20:49   
Malinca.
Jaz sem danes 9t4dni..je vse precej boljse..se lepo umirja..slabosti ni ze ene 3 dni..obcasni krci pa rahlo obcutliva prsa.. se mi pa trebuh od prejsnjega tedna res ze ful pozna.. sem suha in se res takoj vidi.. tk da se skrivam v ohlapnih oblacilih 🙈

Jutri mam pregled 1..osebni gin.. najbrz bo malo daljsi pregled..do zdej sem imela samo se potrditvenega. Tako da ze komaj cakam! Upam da pikica lepo raste 🤗Kako ste kaj ostale s pregledi?

(odgovor članu Lunica2)
Neposredna povezava do sporočila: 424
5.8.2019 11:40:39   
Kolikaa
Js sem pa 8 teden in ze kr en lep teden ce ne se vec, nimam slabosti, najvecji problem je se zdej zobe scetkat🙈 sicer pa prsi malenkost obcutljive ostalo pa bp.

Pri G naslednji pregled imam sele 23 septembra, se pa bom ta teden prijavila na nuhalno, katera mislim da bo v zacetku septembra. 

(odgovor članu Malinca.)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dopust
dejzi

Kje boste preživeli letošnji dopust (če ga sploh boste)?

na morju (75%)

v planinah (3%)

v toplicah (7%)

ob jezeru (1%)

drugje (13%)

Število vseh glasov: 355

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!