Melanie1 -> RE: FEBRUARKE 2020 (12.7.2019 12:09:38)
|
žmaja, ojej, si pa imela pestro. Upam, da si sedaj v redu. [sm=pikapoka1.gif] Drugače, punce, driska ni tako nedolžno stanje v nosečnosti. Lahko povzroči splav, kasneje pa prezgodnji porod. Sodelavčeva žena je imela nekaj let nazaj podobno zadevo. Mali je prinesel iz vrtca neko trebušno viruzo. Okužil vse domače okrog sebe. Tudi mamico, ki je bila takrat noseča 7 mesecev. Njej je huda driska povzročila tudi porod. Rodila je deklico, ki pa ima danes gibalne ovire. Naj bi bilo posledica prezgodnjega rojstva. Vražja driska [sm=smiley13.gif] IZVIRNO SPOROČILO: DaKaNi Punce se ze kateri pozna trebuscek? DaKaNi, jaz nisem najbolj merodajna za to vprašanje, ker je to naš Baby No5, ampak moj trebušček je že prav nosečniški. No, v bistvu zjutraj je še raven, potem čez dan pa se napihne kot balonček. To je bolj od hrane, hormonov... Sem prav začela paziti na hrano... [sm=smiley1.gif] IZVIRNO SPOROČILO: 1aneja1 Se je pa na dopustu zgodil en zanimiv preskok - iz tega da mi je blo 24/7 tak težko na želodcu in prav nič pasalo jest - do tega da slabo mi ni več, ampak sem skooooz lačna in se kar ne morem najest 🤷 I feel ya, sista. Non stop lačna. Le s to razliko, da bom zgleda preskočila slabosti. No, saj jih ne rabim... [sm=jezicek.gif] Dejansko so me slabine mučile samo v prejšnji nosečnosti. Posteljne aktivnosti - midva isto kot prej nosečnostjo. Mogoče malo manj, ker meni včasih zmanjka energije. Punce, nič se ne obremenjujte. To je samo trenutno. Telo se prilagaja novemu stanju in večina teh težavic bo minila do tretjega meseca nosečnosti. Drugo trimesečje je ponavadi najboljše. In verjemite, libido nam bo takrat zrasel na 300%. [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Tako da vzemite tole kot zatišje pred nevihto... [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|