Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: jušne testenine , jajca???? 28.9.2005 12:31:01
|
|
|
|
sezam
|
Jaz mu ga ne bi še dala, saj ga v juhi in testeninah ne dobi prav veliko, tako da .....
|
|
RE: jušne testenine , jajca???? 28.9.2005 12:42:43
|
|
|
|
srki
|
Sicer ne vem, koliko je tvoja pikica stara, ampak če je juho in testenine, mu lahko daš tudi jajce, ampak samo rumenjak, saj ima le-ta veliko železa, beljak pa povzroča alergijo. Jaz sem mu rumenjak dala pri 8 mesecih, sedaj, ko je že čez leto star, pa zmaže celega.
|
|
|
|
RE: jušne testenine , jajca???? 28.9.2005 18:03:43
|
|
|
|
sezam
|
Ja jst sem mislila da mu ne daš celega jajčka, rumenjak pa mu že lahko daš. Nam so rekli po 7 M.
|
|
RE: jušne testenine , jajca???? 29.9.2005 14:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi meni je to dilema! Samo, v testeninah ni tako veliko jajc, da bi se bistveno poznalo . Ne vem. Če se mi zdi da mala poje preveč jajc, ji potem pripravim kaj drugega. Npr. riž. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?