Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pameten, spreten itak... 28.9.2005 10:13:30
|
|
|
|
katarina j.
|
Tudi naš si je pri dveh in pol že sam odpel vrečo, ker jo ni maral že kar sredi noči in jo je vrgel ven iz posteljice. Potem pa k nama v taveliko posteljo seveda, ker ga je zeblo .
|
|
|
|
RE: Pameten, spreten itak... 28.9.2005 12:24:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne morem verjeti, kaj vse znajo...divjakeci mali.
|
|
|
|
RE: Pameten, spreten itak... 29.9.2005 6:17:52
|
|
|
|
ZARA
|
Ja seveda je možno...Zara to počenja že kakšen mesec... Sem zadnjič mislla, da že spi (ker je bla čisto tiho) pridem v sobo, je bla pa slečena do plenice...sem kar pozabila usta zapret...zdej jo pa napravljam tako, da ima zadrgo zadaj...
|
|
RE: Pameten, spreten itak... 29.9.2005 11:25:10
|
|
|
|
Pupica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA zdej jo pa napravljam tako, da ima zadrgo zadaj...
|
|
|
|
RE: Pameten, spreten itak... 29.9.2005 11:34:52
|
|
|
|
ZARA
|
Ja, res pupica...k sreči je vreča pri vratu fajn široko krojena in se lahko obrne okrog ...kaj vse dobiš za 7 EUR
|
|
RE: Pameten, spreten itak... 30.9.2005 8:48:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem se kar potolažila. Naš Timi je čist po mamici. Tudi ona nam jo je zagodla,z spalno vrečo in slačenjem.Skoraj kap me je ko se je prikazala iz spalnice v kuhinji v sami plenički,vreče pa nikjer,jaz pa sem bila prepričana,da spi. Timi ima pa drugo manijo.Čez ves dan imamo slačenje in oblačenje. Sedaj ko ni več toplo je zelo nadležno,ko ti pobegne nag na dvorišče. Se bojim,da ko bo velik bo šel med une slačifante,tiste lepe mišičaste
|
|
|
|
RE: Pameten, spreten itak... 1.10.2005 21:46:10
|
|
|
|
Pupica
|
ZARA, ket jo pa ti dobiš za 7 EUR???? Jaz bi tut 3 take
|
|
|
|
RE: Pameten, spreten itak... 1.10.2005 21:55:18
|
|
|
|
Anonimen
|
U, Zara, to je pa dobra fora. Moja prijeteljica je na notranjo stran vreče zgoraj našila trakce in jih je zavezala. Tisto jima ni užgalo, da bi odvezali. Drugače imajo pa vreče iz H&M zapenjanje v obratno smer, da se odpne od spodaj navzgor. To je težje, ker niti ne dosežejo zadrge tam spodaj, pa ne more je kar narazen potegnit. Jaz sem take šivala tudi za poleti.
|
|
|
|
RE: Pameten, spreten itak... 1.10.2005 22:07:53
|
|
|
|
ZARA
|
Pupica v Kik-u v Villachu... Spliš, tud ta ima zapenjanje v obratno smer, ampak je neverjetno spretna s prsti... to je "vadla" zdej že kakšna 2 meseca in je ni ustavl NIČ! No, razen mene ...
|
|
RE: Pameten, spreten itak... 9.10.2005 16:04:20
|
|
|
|
Pupica
|
a res? Pa nisem vedla ZARA No ampak zdej vem bom drugič mal bolj pogledala.
|
|
|
|
RE: Pameten, spreten itak... 14.10.2005 19:41:09
|
|
|
|
kiki.l
|
Ojoj kaj me čaka. Tole se sliši zelo zabavno. Kdaj se to začne?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
NAŠ FANTEKMoljubProsim za pomoč pri izbiri imena za našega fantka kobacavčka :)Nejc (
28%)
Tim (
17%)
Nik (
24%)
Jaka (
31%)
Število vseh glasov: 494Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!