|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Četrti IUI ni bil uspešen!
28.9.2005 8:16:36   
Sulfinija
Pozdravljene!

No sporočam vam da je danes 28.dan od prešnje user posted image  in včeraj sem po obrazu dobila polno mozoljčkov ki so mi napovedali,da tudi tokrat ni uspelo.No in danes zjutraj se je prikazal izcdek,ki vedno za njim tudi pride user posted image .Tudi tokrat ni bilo uspešno vendar jaz grem v nov boj novim zmagam na sproti še z večjo mero optimizna kot sem šla sedaj.Imam zadnjo priložnost,da se izognem IVF,če pa tudi oktoberska akcija ne bo zame uspešna pa sem pred pragom IVF.

Še naprej mi držite pesti in hvala vam.

LP Mojca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Četrti IUI ni bil uspešen!
28.9.2005 8:35:57   
Anonimen
res držimo pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2005 8:41:30   
TANTRA
Mojca, škoda da ni uspelo... Želim ti veliko volje, da bo kmalu ratalo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2005 8:46:58   
vampirka
Joj, Mojčka...veseli me, da si tako polna optimizma user posted image . Jaz sem držala pesti za tebe, ampak izgleda da bo prijelo šele zdaj, v naslednjem mesecu user posted image .
Vsem skupaj nam želim, da ugledamo user posted image user posted image  še pred koncem leta 2005!!!

Za tebe user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2005 9:09:10   
tinkamiška
Mojca, pogumno naprej in držimo pesti zateuser posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2005 9:17:25   
ameli
Ti si res prava borka in gotovo ti bo kmalu uspelo. Držim vse mogoče zate:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2005 10:08:52   
kapica
Tudi jaz drzim pesti in upam na vse najboljse zate! user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2005 16:38:23   
ronni
Tudi jaz držim pesti za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image
Samo,kako si tak sigurna?Kaj pa če je ratal?!
Vsekakor ti želim,da čimprej zagledaš user posted image user posted image , sicer se pa vidimo na IVF,glavno je, da bomo končno imele user posted image ,potem bomo pa vse vuser posted image !!!
Drži se !!!!!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2005 17:58:44   
Anitka
Mojca, če res ni več upanja, da je ratal, kar najverjetneje sama najbolje veš, saj najbolj poznaš svoje telo, vama želim, da vama rata prav kmalu.

Mislim pa, da ta mesec tudi meni ni bil naklonjen. Bova šli v nove boje, a ne?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2005 18:03:37   
Sulfinija
Anitka!!!!

Tudi tebi najlepša hvala kajti če oktobra ne rta v temle petem IUI postopku sem pa na pragu za priprave za IVF.No a si me zadnjič spoznala kaj v ambulnti?Na iste dneve sve imela UZ?

No pa gremo v nove boje,dajmo Anitka,dajmo!!!!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2005 18:10:57   
Anitka
Saj bo, a ne? Jaz sem si rekla, da bom prav kmalu naredila eno daljšo pavzo, ker tako več ne gre naprej.

V MB si se mi pa zdela znana. Si sedela v čakalnici?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2005 18:13:00   
Sulfinija
Anitka ja in to dvakrat vedno je bilo drug dan.Nazadnje sem bila tam v četrtek,ko je padal dež ti pa z eno sedela in sta lepo klepetali.
No jaz pauze ne bom naredila kjati če sedaj ne uspe zanem novembra z KT za IVF?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.9.2005 8:44:36   
Sulfinija
Punce moram vam napisat da je mojega izcedka vedno več,in vedno grše barve žal pa še ni user posted image ,da bi se naročila za naslednjo IUI.

Nimaš kaj eni pač ta mesec spet nismo imeli sreče in moremo dalje z tem živet.

LP MOjcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?