Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Četrti IUI ni bil uspešen! 28.9.2005 8:35:57
|
|
|
|
Anonimen
|
res držimo pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Četrti IUI ni bil uspešen! 28.9.2005 8:41:30
|
|
|
|
TANTRA
|
Mojca, škoda da ni uspelo... Želim ti veliko volje, da bo kmalu ratalo.
|
|
|
|
RE: Četrti IUI ni bil uspešen! 28.9.2005 8:46:58
|
|
|
|
vampirka
|
Joj, Mojčka...veseli me, da si tako polna optimizma . Jaz sem držala pesti za tebe, ampak izgleda da bo prijelo šele zdaj, v naslednjem mesecu . Vsem skupaj nam želim, da ugledamo še pred koncem leta 2005!!! Za tebe
|
|
|
|
RE: Četrti IUI ni bil uspešen! 28.9.2005 9:09:10
|
|
|
|
tinkamiška
|
Mojca, pogumno naprej in držimo pesti zate Tinka
|
|
RE: Četrti IUI ni bil uspešen! 28.9.2005 9:17:25
|
|
|
|
ameli
|
Ti si res prava borka in gotovo ti bo kmalu uspelo. Držim vse mogoče zate:
|
|
|
|
RE: Četrti IUI ni bil uspešen! 28.9.2005 10:08:52
|
|
|
|
kapica
|
Tudi jaz drzim pesti in upam na vse najboljse zate!
|
|
RE: Četrti IUI ni bil uspešen! 28.9.2005 16:38:23
|
|
|
|
ronni
|
Tudi jaz držim pesti za naprej Samo,kako si tak sigurna?Kaj pa če je ratal?! Vsekakor ti želim,da čimprej zagledaš , sicer se pa vidimo na IVF,glavno je, da bomo končno imele ,potem bomo pa vse v !!! Drži se !!!!!!
|
|
|
|
RE: Četrti IUI ni bil uspešen! 28.9.2005 17:58:44
|
|
|
|
Anitka
|
Mojca, če res ni več upanja, da je ratal, kar najverjetneje sama najbolje veš, saj najbolj poznaš svoje telo, vama želim, da vama rata prav kmalu. Mislim pa, da ta mesec tudi meni ni bil naklonjen. Bova šli v nove boje, a ne?
|
|
RE: Četrti IUI ni bil uspešen! 28.9.2005 18:03:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Anitka!!!! Tudi tebi najlepša hvala kajti če oktobra ne rta v temle petem IUI postopku sem pa na pragu za priprave za IVF.No a si me zadnjič spoznala kaj v ambulnti?Na iste dneve sve imela UZ? No pa gremo v nove boje,dajmo Anitka,dajmo!!!! LP Mojca
|
|
|
|
RE: Četrti IUI ni bil uspešen! 28.9.2005 18:10:57
|
|
|
|
Anitka
|
Saj bo, a ne? Jaz sem si rekla, da bom prav kmalu naredila eno daljšo pavzo, ker tako več ne gre naprej. V MB si se mi pa zdela znana. Si sedela v čakalnici?
|
|
RE: Četrti IUI ni bil uspešen! 28.9.2005 18:13:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
Anitka ja in to dvakrat vedno je bilo drug dan.Nazadnje sem bila tam v četrtek,ko je padal dež ti pa z eno sedela in sta lepo klepetali. No jaz pauze ne bom naredila kjati če sedaj ne uspe zanem novembra z KT za IVF? LP Mojca
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?