Popotnica4715 -> RE: December 2019 (18.4.2019 14:16:13)
|
Lusy... Jaz sem imela v prvi nosečnosti hematom. Sem celo krvavela do 11.tedna ves cas, pa je bilo vse ok. Če G ni paničarila, potem verjetno ni tako velik in nina takem mestu, da bi ogrožal detece. Kar mirno in vse bo ok[sm=smiley1.gif] Moj je izginil do 14.tedna. Drugače pa sem sama zelooo slabo. Nisem si mislila, da me bo doletela taksna slabost. Sem kar mislila, da me ne bo, ker v prvo mi je mogoce 3x zaslabilo vse skupaj. Zdaj sem točno 7 tednov in že 14 dni me daje celodnevna slabost . Prvi teden je pomagalo, da sem nekaj pojedla in sem bila dobro vsaj kaksno uro. In ponoči sem bila ok. Zadnji teden bi se pa vsak dan zjokala. Nič ne pomaga, stalno sem na robu bruhanja. Energije nobene, stalno se mi vrti in srce mi nabija. Danes sem sploh šibka. Ne vem več kaj naj. Nimam energije niti, da bi skrbela za hčerkico in mi je prav grozno. Zvečdr ne morem zaspati itd. Nočem samo jamrati, ker sem res hvalezna, da sem noseča. Sva se trudila 2 leti, da je uspelo, z aprilom sva bila že prijavljena na umetno... Pa se je zadnji cikel prijelo. Sem res presrečna in hvaležna... Takrat sem govorila, da vse sprejmem, vse slabosti in bolečine, samo da bi zanosila in imela zdravo dete[sm=smiley36.gif] samo takrat ne veš, kako zelo slabo se res lahko počutiš 😁 sem se mogla malo spihat. Možu ne morem ves čas stokat, ker je ze tako vse na njem... Ostali pa še ne vedo... Če še ne sumijo[sm=smiley36.gif]. Kako ste ostale? Sem edina trpeča haha??
|
|
|
|