Prenosna torba (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Aleksandrin -> Prenosna torba (28.9.2005 0:30:20)

Ali imam prav, uporablja se jo za spanje, prenos in kot avtosedež- prve mesece?
Kako se jo opremi: rjuhica, plenica in deka?
Tenx in LP

katarina j. -> RE: Prenosna torba (28.9.2005 7:59:08)

Kot avtosedež definitvno ne, ostalo pa ja. Opremiš jo pa po potrebi- odvvisno kako ima trdo dno, moja se mi je zdela tako trda, da sem imela večkrat prepognjeno dekco, pa pleničko čez, LP

pravljica -> RE: Prenosna torba (28.9.2005 8:57:57)

to ni avtosedež! tega tudi potrebuješ (lupinico)...in če ti torba ne paše v voziček, je bolje da kupiš avtosedež (ki ga itak moraš) in imaš to tudi za prenašanje, za spanje pa kupi košaro, ki paše na voziček (in je lahko tudi za prenašanje)

Pajaca -> RE: Prenosna torba (28.9.2005 12:13:51)

Za prevoz rabiš lupinco, ali avtosedež od 0+. Lupinca je ful praktična, ker jo lahko pripneš na voziček (če maš to kompatibilno), pa lahko jo neseš sem in tja in če otrok spi pol ga nič ne budiš.

Men je torba nekako nepotrebna, ker doma imaš otroka v posteljici in tam spi, za prenos imaš lupino, če pa greš kam na obisk pa ti zaspi, pa ni panike, bo pa enkrat v lupini spal, zato se še ne bo hrbtenica pokvarla.

Aleksandrin -> RE: Prenosna torba (28.9.2005 16:28:24)

Ja, sej se je tudi meni zdi bolj varno z lupinico, ampak ker sem dobila prenosno torbo in ne avtosedeža sem se malo spraševala...

Pajaca -> RE: Prenosna torba (29.9.2005 9:02:56)

Če se še sprašuješ ti predlagam naslednji test. Vzami dva dojenčka-igrači. Daj enega v torbo, drugega v lupino, tako kot pač je treba. Potem pelji 50 na uro al pa dost je 30 pa ornk zabremzaš... pol pa pokukaš tvoja dva dojenčka v kakšnem stanju sta......

Aleksandrin -> RE: Prenosna torba (5.10.2005 0:54:22)

Sem dobila lupinico, Pajaca obvestilo zate in hvala za poduk.

Stran: [1]