pikapoka -> Novus 3 ali Speedi SX ali Pliko P3 (10.3.2004 6:35:23)
|
Hoj! Sama ti lahko malce opišem različne vozičke, ki jih uporabljamo: moji dve sosedi in jaz . Sama imam voziček Novus 3---vse bi bilo O.K. če le ne bi tako škripal , če bi bil malce bolj vodljiv, saj moram v ovinkih vedno dvigovati sprednji del, najhuje pa je, da se naslonjalo pri športnem delu ne spusti čisto do knca in se ne dvigne v popolnoma sedeči položaj (primerjam ga s PlikoP3) Ena soseda ima Pliko P3----ta voziček (športni del) je primeren že od rojstva dalje, saj se da naslonjalo spustiti čisto v ležeči položaj. Ko ga soseda zloži, se stisne v marelo in zavzame resnično malo prostora (še ena dobra lastnost, ki je moj voziček nima),sprednja kolesa so popolnoma vrtljiva in omogočata super vodljivost , malce sitno pa je, da moraš v snegu ali blatu sprednji kolesi zablokirati, drugače gre malce težje. No druga soseda ima pa Formulo, ki naj bi bil eden najboljših trikolesnikov----sama je zelo razočarana, saj je menda polno naložen zelo nestabilen, kljub vrtljivemu sprednjemu kolesu, bremzi in amortizerjem, ki so vgrajeni pa je voziček še vedno slabo vodljiv in predvsem ogromen, ko ga je potrebno stlačiti v avto. Tako, tole izčrpno poročilo me je prav utrudilo. Če bi sama še enkrat kupovala bi kupila Pegovega Plikota, ti pa se odloči sama Veliko sreče pri izbiri
|
|
|
|