Anonimen
|
Test nosecnosti je pozitiven tudi se po splavu, ker beta hcg ne upade tako hitro. Zato se po spontanem splavu, ce gre nosecnost sama naprej, se kontrolira raven hormona, dokler ta ustrezno ne pade. Meni so zadnjic rekli na urgenci, da dokler ni toliko krvi kot pri M, ni nujno SS. Pri meni so bili zadnjic tudi ze koscki kot pri M in krci, zato sem mislila, da je konec, pa ni bilo. Zdaj je mirno, ce pa se pojavi kaj krvi, je ta v obilnem izdecku. Kar imam jaz izkusenj s tako dolgimi nosecnostmi, pa da se nic ne vidi se, se vecinoma ne koncajo dobro, na zalost. Lahko je prislo do kasnejse oploditve, ampak recimo jaz sem imela O 30.112., pri tocno 5t se je na UZ ze videl rumenjakov mehurcek in GV 8x7 mm, pri 5t 4d pa ze prvi odboji ploda in nekaj je migetalo. Zdaj sem 7t 1d po M noseca, v tem casu pa se ze more videt plod in utripi. Ena je sprasevala, kdaj imam pregled - cez en teden, 11.2., pri 8t. Se to - Pusenjak pravi, da zdrave nosecnice lahko dvigujejo do 20 kg in da tako na zacetku ne mores z nicemer bistveno vplivat na potek nosečnosti. Jaz sem tudi zadnjic vprasala, ce naj bom doma ob izcedkih, pa so rekli da ne, da naj raje v sluzbo hodim, da ne bom skoz o tem razmisljala. Pol sem pa tako ali tako zbolela in ostala doma. Dakani, srečno! Naj se iztece po tvojih zeljah.
|