Anonimen -> RE: Septembrke 2019 (23.1.2019 20:11:39)
|
Bravo smile, super novicke. Pri meni je bil danes svetlo rdec do roza izcedek oz sveza kri v izcedku, ne veliko sicer. Nisem ravno potrpezljiva in me skrbi, ampak drugega kot cakanje mi tako ne preostane. Tolazim se z znaki, da se nekaj vseeno dogaja, pa tudi ti obarvani izcedki so vecinoma samo kadar grem na veliko potrebo, ko grem pa lulat, pa ne. Jaz sem tudi zaspana in slabo mi je ze dva dni tekom celega dne, sladko mi tudi manj paae kot v prejsnji nosečnosti. Zdajle ze lezim na kavcu in ne vem, ce bom vstala se kaj, kar je nenavadno, ker sem sicer zelo nocna ptica. :) Racunanje tednov.. Eni pravijo sem v 6 tednu, ene pa noseca sem npr 5t 4d.. Tudi otrocarije tako racunajo, v katerem tednu si, ne katerega si ze dopolnila. Jaz imam aplikacijo Flo, sem jo imela ze za M spremljat, pa se potem spremeni v nosecnisko. Ima pa tudi dve opciji - v katerem tednu si ali katerega si dopolnila. Jaz sem danes 5t 3d in ne vem, ce bom docakala ta 8 teden za prvi pregled. Moja GV je bila ob 5t velika 8x7mm in viden mehurcek.
|
|
|
|