Speluzla88 -> RE: Septembrke 2019 (5.9.2019 9:00:30)
|
eminna in Yuki čestitke!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zadnji teden sem bila malo odsotna od računalnika, ker se mi je začela porodniška in samo letam vsak dan okoli in rihtam še vse kar lahko. Rok imam šele čez 18dni, včeraj sem imela pregled in CTG in se še nič ne dogaja, rekla je da se mali očitno še zeo dobro počuti notri glede na merjenje srčka, medtem ko maternica ni dala nič od sebe, torej še čakamo. Ni mi pa nič omenila ali sem že kaj odprta rekla je samo da sem lepo omehčana med vaginalnim pregledom, pa se mi zdi da je rekla, da lahko zatipa glavico, nisem pa prepričana glede tega. Rekla mi je tudi, da naj bom kar aktivna, pa da naj čim več sexamo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Načeloma imam pa že pripravljene vse stvari, predale polne in zložene, torbe pripravljene, samo še kake malenkosti bom dodala, lupinice in vozičke preprane, samo še nekaj postelnine moram do konca zašit ter nato preprat, pa par stvari še prekuhat in je to to [sm=smiley1.gif]. Preživela sem tudi nosečniško slikanje v torek, ki so mi ga punce podarile na babyshowerju, tako da smo tudi to zdržali. Jaz se veselim z vami, ki ste že rodile ali ste že v tem dogajanju in čakam, da se tudi meni začne kaj dogajat [sm=smiley1.gif] Srečno vsem!!
|
|
|
|