naty1989
|
Vso srečo vsem, ki imate nuhalne ta teden :). Naj se vse tako konča kot se mora, to je seveda da je vse ok in super :). Ve se sprašuejte zakaj vam je tako slabo, jaz pa se sprašujem zakaj mi ni,haha. Po eni strani, pa tudi če ni fajn, da so slabosti, vsaj so, pa bojo kmalu minele, kot pa da jih ni. Tako da tudi jaz ne vem če sem res tista srečnica, ali pa je kaj drugega. Ne vem prav zaradi teh slabosti mi je čudno, kot da res ne bi bili vse ok. Ma raje ne razmišljam kaj me čaka, včasih si zaželim, samo da bi že 1x minila ta nuhalna, pa kako je je, samo da se rešim. Ker drugače samo premlevam in premlevam kaj je za vraga,haha. Je še katera mogoče, ki ji skoraj nič ni slabo in lahko poje vse? da vsaj ne bom edina,haha. Čudno se že počutim res. Dakani Žal mi je za to, kar se ti dogaja :(. Škoda res, da se zadeva ni začela razvijat v pravo smer. Upam da si se že kaj potolažila, potem pa novim zmaham naproti, pa da res ne boš rabla čakati eno leto spet na plus. Jaz ti želim da bi bilo veliko veliko prej :). Vso srečo. Pikapolona33 Vem kako je, ko je vedno prisoten tak občutek, samo dokler ne vidiš tam na ekranu in dokler ti zdsravnik ne reče da je vse ok, res ne vrjameš da je vse ok, pa še potem je strah, čeprav dosti manj. Ampak tako je, malo še pa bomo vse videle naše male zakladeke, joj jaz bi kr dneve preskočila do takrat, po eni strani,haha. Jaz pa nimam glih takega občutka, da bi bilo kaj narobe, samo strah je pa kr prisoten, vedno bolj. Držim pesti, da bo tudi pri tebi vse ok in da bojo črne misli šle hitro stran :)
|