Teyla -> RE: Avgust 2019 (9.3.2019 20:14:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maybe Js iščem bele hlače, ker delam v zdravstvu. Če jih kakšna kje zasledi bom vesela vsake info 😊. Drugače bom pa službene dala predelat. Tud js sm tako čutla 😊 in res bo fantek. V bistvu mi je vseen sam da bo zdrav bejbi. Je pa res, da vse prijateljice ki nosijo punčke oz so rodile punčke jim je blo full slabo, bruhale na polno... js sm slabosti čutla sam v od 5 do 7 tedna. Bruhala nikol. Potem se je pomirilo in brez težav dalje. Morda pa drži tisto ko pravijo da če ni bruhanja da je fantek 😉😉. Jaz imam ze dve punci, pa mi z izjemo kakšnih par minutk ni bilo nikoli slabo. Kolegica pa dva fantka, pa ji je bilo slabo do 7.meseca obakrat. Mislim, da so to zgolj vraže, tako kot, če visoko nosiš bo nekega spola, drugače pa nekaj drugega. Nima veze, vsako telo je drugačno in vsaka drugače nosi in občuti nosečnost. :) Tudi jaz se bom pridružila skupini malo kasneje, ker je nosečnost še bolj kot ne skrita. Sem v 19.em tednu, oz v 20.em (še sedaj ne vem kako se to šteje). [sm=smiley36.gif] In srčno dvomim, da se kateri pozna tako kot meni. Jaz resnično izgledam kot da sem v 6.em mesecu nosečnosti in se držim za glavo kaj šele bo. Me pa kar fajn matrajo vezi v dilmjah, že dva meseca me boli rpedvsem na levi strani in ovira pri hoji. ima še aktera podobne težave? Vem,d a se vse razteguje, ampak takih bolečin sem navajena bolj proti koncu nosečnsoti, ne pa od 3.meseca dalje. [sm=zmeden.gif] Upam, da ste ostale ok.
|
|
|
|