jazsemjaz3 -> RE: Avgust 2019 (8.1.2019 10:15:47)
|
Živjo [sm=nosecka.gif] Teyla dobrodošla in čestitke [sm=smiley1.gif]. Prav fajn je brati vaše dobre novike iz pregledov [sm=smiley1.gif]. Jaz ga še čakam in končno imam občutek, da ga bom dočakala [sm=smiley36.gif], ker ni več tako zelo, zelo daleč. V decembru sem imela sem in tja rahlo krvav izcedek, ki se je na srečo nehal, se pa sedaj kar malo pazim pri dvigovanju težkih zadev (predvsem otrok ;)), več tudi počivam, ker sem itak cel dan noro utrujena, tako da upam, da bo vse v redu. Moje počutje je bilo do sedaj precej klavrno, ampak se ne obremenjujem kaj dosti s tem, ker bo itak minilo. V bistvu se danes počutim malo bolje, pa sem kar na trnih, če je vse ok. Saj vem, da sem neumna. Sicer sem zelo utrujena, konstantno mi je slabo, ali pa imam v ustih nek čuden okus, prsi me bolijo, težave s prebavo sem pa na srečo rešila z limonado na tešče in ovsenimi kosmiči s suhimi slivami za zajtrk. Jaz sem že naročena na nuhalno. Imam jo en teden po prvem pregledu. In to je tudi vse na kar bom šla od teh dodatih pregledov. Na amniocintezo absolutno ne grem, pa tudi na ostalo verjetno ne.
|
|
|
|