Ella221118 -> RE: Rjav izcedek in krci (29.11.2018 13:38:12)
|
Zdravo, najprej čestitke da je bil končno plusek na ovulacijskem testku, upam, da je uspelo in bo kmalu tudi na tadrugem :) Jaz bi rekla, da so tile krči in izcedek še povezani z ovulacijo, kolikor vem ovulacija še ni v poteku ko je test prvič pozitiven, ampak je lahko tudi par dni kasneje. Torej v povprečju šele 12 - 36 ur po pozitivnem testu pride do dejanske ovulacije. Vmes lahko pride tudi npr. do rahlega zasuka jajčnika in posledično do bolečin še tudi kak teden kasneje, predvidevam da tudi do izcedka. V vsakem primeru mislim, da se ne rabiš obremenjevat s tem, razen če se bolečina in izcedek po nekaj dneh še vedno pojavljata.. potem pa verjetno najboljše, da se oglasiš pri svoji ginek. Jaz sem tudi imela par mesecev nazaj prvič bolj bolečo ovulacijo in ko sem to omenila ginekologinji, je rekla da ni nič takega, da je normalno. Za slabost pa nimam pojma, če je lahko tudi kaj povezana s tem.. nekatere punce sicer pravijo da so že takoj po oploditvi čutile znake, ampak to naj bi bilo nemogoče vsaj dokler ne pride do vgnezditve. Tako, da nevem.. ampak vse je mogoče:) držim pesti!
|
|
|
|