ROXY_
|
Pozdravljene 🤗, Kako ste kaj, v teh mrzlejsih dneh? Taki pravi znaki so bili pri meni pri obeh nosecnostih vidni okrog 7., 8. tedna naprej, izrazita slabost itd.Tokrat se je zacelo prej, je pa kak dan znosen in naslednji potem malo manj 🤢.Sem razmisljala, kako je bilo pred 11 leti, ko bila prvic noseca. Dva dni potem ko zgledala plusek, hude bolecine in krci. Sla na pregled, kjer je gin ugotovila IMN, dobila napotnico za ciscenje. V bolnici so ugotovili, da ne gre za IMN, pac pa za cisto, kot pomaranca veliko na desnem jajcniku, iz katere se je zacela izlocat tekocina, posledica je bila krvavitev. Bilo je 50/50 moznosti, da se bo nosecnost obdrzala. Par dni sem bila hospitalizirana in potem domov... cakanje. Cista je bila prisotna skoraj do 17tedna, potem je izginila. Z nosecnostjo pa vse ok, rodila zdravega, decka. Takrat se ni nisem pol toliko sekirala, niti brala, brskala po forumih in studirala o kaksnem drugacnem scenariju. Enostavno sem verjela, da bo vse ok in je tudi bilo. Po rojstvu sina sem potem zanosila po treh letih se drugic, v 5t ss. Nakar leto in pol potem rodila deklico, brez zapletov.Sedaj, v tretje, me vse skrbi do 100.. mogoce tudi malo zaradi EMSA.. ne vem. 🤔.Glede apetita , mislim, da je mortadela pisala vceraj, tudi moj je grozno povecan. Vceraj sem recimo sla po kruh, domov prvlekla pa celo jagodno pito, ker je blo skoraj nujno 😝. A ni lustno, ko si lahko "z razlogom" nekaj privoscis:) Malo za salo...🙂Drage moje, vsem zelim vse dobro in cimmanj stresa🌹 . Se beremo.
|