naty1989 -> RE: Ovulacija ? (16.10.2018 8:32:02)
|
Aleksandra91 Po izračunih naj bi bila O nekje na polovici ciklusa. Ti si imela M 26.9, cikel imaš dolg 27 dni. Kar pomeni da je sredina cikla 13,5 dni. No teh 13,5 prišteješ k 26 ( prvi dan M in prvi dan novega cikla ), dobiš datum 8.10. Od te cifre pa jaz odštejem 3 dni in prištejem 5 dni. Od 8 - ke. Kar pomeni da bi naj tvoja O bila od 5.10 - 13.10. Tu vmes nekje. Zdaj pa točen dan je zelo težko trofit, edino res z ovulacijskimi testi ali pri G. Ampak tako kot si rekla, je boljše malo počakat, glede na to da si 4.krog zaključila še ni panike. Da zanosiš lahko traja tudi leto dni. Oz.je pri okrog 30 - ih letih to povprečna doba. Zdaj ti si še mlada in imaš to prednost, je pa res da mora biti vse vredu, vse prehodno, kvalitetno pri tebi in partnerju tudi. Zdaj ker nam jo O malo zagode kdaj, je sicer težko da bi jo imela zdaj ko je 20 dan cikla. Ampak nikoli se ne ve, jaz tega ne bi izključila. Lahko so se cikli malo pomešali. Ne vem, težko je rečt. Špikanje napoveduje O, najbolj pa pokaže sluz, ki mislim da je najprej vodena, potem pa vedno bolj gosta in vlečljiva. Nato pa izgine. Sicer pa tako pravijo da naj bi bili sp.odnosi na 2 - 3 dni, pa baje ne moreš zgrešit. Sej pravim res moraš imeti kar veliko srečo, da se vse poklopi. Je cela čarovnija vse skupaj. Ampak 1x že rata. Samo sproščeno in vztrajno še naprej. Pa ne se preveč sekirat če ne bo. Včasih ravno tisto kar želimo ni in ni. Upam, da sem kaj pomagala?
|
|
|
|