Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI, zamrznjenčki nov-dec-jan 2018 29.11.2018 7:28:41
|
|
|
|
pink angel
|
Živjo! Kako ste? Potrebovala bi nasvet. Konec leta se mi v službi izteče pogodba. Verjetno bi me zaposlili naprej (spet za določen čas 1 leto). Zdaj sem v dilemi, ali naj po pregledu v ponedeljek (seveda, če bo vse v redu) šefu povem ali naj počakam, da mi podaljša pogodbo, ali počakam do nuhalne (ki bo nekje v januarju)??? Jaz bi mu najraje povedala, ker je do januarja še kar dolga, ampak potem bom verjetno ostala brez službe
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI, zamrznjenčki nov-dec-jan 2018 29.11.2018 12:35:43
|
|
|
|
mačice
|
Tole pa ni lustno. Ce ves, da so tolk barabe, da ti noseci ne bi podaljsali, potem zadrzi zase. Delodajalcu si dolzna povedat sele en mesec pred zacetkom porodniske. Jaz imam za nedolocen cas, pa ravno tako ne bi pred NS nic razlagala v sluzbi.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI, zamrznjenčki nov-dec-jan 2018 29.11.2018 20:56:38
|
|
|
|
Lelly28 RR
|
Najprej čestitke za dojenčka Jaz sem imela podobno situcijo, vendar so meni podaljševali na pol leta, tako da sem šele po prvem podaljšanju povedala, vendar mi je potem do porodniške zmanjkal 1 mesec zaposlitve. Hvala bogu je bil šef tako dober (škodovalo ni niti to da sem bila ena najboljših njegovih delavk) in mi podaljšal zadnji mesec. Moj nasvet je, da oceniš kakšen je šef. Običajno so tisti, ki imajo tudi sami otroke dosti bolj prizadnesljivi do nosečih delavk, vendar ga sama najbolj poznaš. Če ne želiš tvegati pa počakaj na podpis pogodbe in povej potem januarja oz. če boš imela jutranjo slabost, takoj ko se ta pojavi, da ne boš imela šefa na grbi zaradi obiskov stranišča in zamujanja. Pa sporoči nam kako se je izšlo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI, zamrznjenčki nov-dec-jan 2018 30.11.2018 7:06:07
|
|
|
|
pink angel
|
Hvala obema V ponedeljek imam prvi pregled in takrat bom šele prepričana, če je vse v redu. Šef mi je pa glede tega kar uganka. Do sedaj ni bilo problemov glede bolnišk in dopustov. Problem je predvsem v tem, da sem na tem delovnem mestu edina in nimam nobene zamenjave.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI, zamrznjenčki nov-dec-jan 2018 4.12.2018 8:43:32
|
|
|
|
mačice
|
Nalulala svetlo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI, zamrznjenčki nov-dec-jan 2018 4.12.2018 8:56:48
|
|
|
|
Lelly28 RR
|
V tem primeru morda ne bi bilo slabo, da mu poveš čimprej, da lahko pred porodniško še uvedeš novo zaposleno. Odločitev ni lahka ampak odloči se po občutku, običajno ta najbolj ve kaj je dobro za nas 😉
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI, zamrznjenčki nov-dec-jan 2018 5.12.2018 8:18:39
|
|
|
|
pink angel
|
mačice čestitke!!!! V ponedeljek sem bila pri Rešu. Mislim, da je bil to najhitrejši pregled pri njem Zgleda, da je ostal samo en, srček bije.
< Sporočilo je popravil pink angel -- 5.12.2018 8:21:50 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI, zamrznjenčki nov-dec-jan 2018 5.12.2018 9:23:25
|
|
|
|
mačice
|
O super, da si slisala srcek. V katerem tednu si? Jaz naj bi imela pregled malo bolj zgodaj, ker zadnja dva tedna ne delajo, zato ni nujno, da bo ze utrip.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI, zamrznjenčki nov-dec-jan 2018 11.12.2018 21:38:34
|
|
|
|
Allstar
|
Čestitke obema z dvema črticama 😊.Midva imava ivf v januarju v MB. Po eni strani komaj čakam, po drugi me je pa strah. Ali dajo na izbiro ali vstavijo 1 ali 2?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI, zamrznjenčki nov-dec-jan 2018 12.12.2018 7:18:20
|
|
|
|
pink angel
|
Hvala Allstar! Ni te potrebno biti strah, navijamo zate Reš vpraša, če da enega ali dva, za drugje pa ne vem. Srčka nisem slišala...je bil zelo hiter pregled. Dalj časa sem se preoblačila Imam pa v petek pregled pri svoji gin. Po spletnem kalkulatorju sem v 8. tednu. Kako ste ostale?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI, zamrznjenčki nov-dec-jan 2018 12.12.2018 17:30:46
|
|
|
|
Allstar
|
Hvala pink angel 😉. Upam, da bodo tudi naju vprašali, jaz bi bila takoj za 2, pa če bi se oba prijela bi bilo super 😊.Si še katera želi dvojčke? Jaz si jih zelo želim. Rada bi imela 2 otroka, nisem več med najmlajšimi, sem 30. In če bi še pri drugem trajalo malo dlje, se mi zdi že pozno 😊. Bomo videli kakšne opcije bodo 😊. Kako se kaj počutiš?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI, zamrznjenčki nov-dec-jan 2018 12.12.2018 18:50:29
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Čestitke obema z dvema črticama 😊.Midva imava ivf v januarju v MB. Po eni strani komaj čakam, po drugi me je pa strah. Ali dajo na izbiro ali vstavijo 1 ali 2? Super novička. Držim pesti, da uspe.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI, zamrznjenčki nov-dec-jan 2018 16.12.2018 17:18:44
|
|
|
|
Allstar
|
Ooo, Sofie, kako si kaj? Kaj novega? 😊
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI, zamrznjenčki nov-dec-jan 2018 19.12.2018 22:20:16
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Ooo, Sofie, kako si kaj? Kaj novega? 😊 Hojla. Jaz sem fajn. December je nor, precej leteče. Pa ti? Drugače pa nič novega. Počasi razmišljamo o še enem dojenčku, pa me je kar malo strah, da se bo zopet vse tako vleklo. Mala žaba bo namreč čez 2 meseca stara že dve leti.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI, zamrznjenčki nov-dec-jan 2018 8.1.2019 10:31:14
|
|
|
|
Allstar
|
Super Sofie, najboljše da kar začneta, mogoče pa prej uspe 😉.Midva sva začela s postopkom, tako da se že špikam 😊. Je tu še katera, ki je zdaj v postopku? Kako sta Pink angel in macica?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI, zamrznjenčki nov-dec-jan 2018 8.1.2019 11:22:19
|
|
|
|
mačice
|
Trenutno sem v KC na splavu s tabletkami. Ni bilo utripa. Upam, da ste ostale ok.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI, zamrznjenčki nov-dec-jan 2018 12.1.2019 9:52:00
|
|
|
|
Allstar
|
Ojej Macice, žal mi je 😣
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?